Antalya International Airport

Legenda
Tradeair o nama 2

Antalya International Airport

Flight only

Flight only
Antalya International Airport

Raziskujte Turčijo z Intelekto

ORIGINAL, Discovered by 

Intelekta in 2014

 
 
 
Turčija, dežela, kjer se prepletata zgodovina in sodobnost, vzhod in zahod, ponuja edinstveno mešanico kulture, narave in gostoljubnosti, ki privablja popotnike z vsega sveta. Z Intelekto boste odkrili najlepše kotičke turške riviere, se prepustili razvajanju v all-inclusive hotelih in uživali v brezskrbnih počitnicah, ki jih ne boste nikoli pozabili.
 


All-Inclusive počitnice: Razkošje na dosegu roke
Izbira all-inclusive počitnic v Turčiji pomeni, da se lahko popolnoma prepustite užitkom, ki jih ponuja ta čudovita dežela, ne da bi vas skrbelo za dodatne stroške.  Od obilice hrane in pijače, ki zadovolji vsak okus, do športnih aktivnosti, wellnessa in večernih zabav - vse je vključeno v vaš počitniški paket.
 
Kulinarično potovanje: Okusi, ki očarajo
Turška kuhinja je znana po svoji raznolikosti in bogatih okusih. All-inclusive hoteli v Turčiji ponujajo široko paleto lokalnih in mednarodnih jedi, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne gurmane. Ne pozabite poskusiti slavne turške baklave, muhallebija ali lokuma, ki vas bodo popeljali na sladko kulinarično potovanje.

Neskončne možnosti za sprostitev in zabavo
Ne glede na to, ali iščete mirno sprostitev ob bazenu, avanturo na valovih Sredozemskega morja ali aktivno preživljanje prostega časa, Turčija ponuja nešteto možnosti. Uživajte v vodnih športih, raziskujte podvodni svet s potapljanjem, se preizkusite v tenisu ali golfu ali pa se preprosto prepustite razvajanju v enem izmed številnih SPA in wellness centrov.
                    
Za družine: Nepozabne počitnice za vse generacije
Turčija je idealna destinacija za družine. Otroški klubi, animacijski programi in posebni bazeni zagotavljajo, da se bodo tudi najmlajši gostje imeli nepozabno. Medtem ko se otroci zabavajo pod budnim očesom profesionalnega osebja, se    starši lahko sprostijo ali uživajo v lastnih aktivnostih.

Večerne zabave: Ples pod zvezdami
Ko sonce zaide, se življenje v turških letoviščih ne ustavi. Uživajte v živi glasbi, plesnih predstavah, tematskih večerih in drugih zabavnih dogodkih, ki bodo poskrbeli, da bo vsak večer poseben.

Nakupovanje: Od tradicionalnih bazarjev do luksuznih butikov 
Turčija je raj za ljubitelje nakupovanja. Od tradicionalnih bazarjev, kjer lahko barantate za unikatne rokodelske izdelke, do modernih nakupovalnih centrov z najnovejšimi modnimi trendi - vsak bo našel nekaj zase.

Odkrijte Turčijo z Intelekto
Z Intelekto so vaše sanjske počitnice v Turčiji le nekaj klikov stran. Obiščite našo spletno stran in izberite svoj idealni počitniški paket. Prepustite organizacijo nam in se brezskrbno odpravite na potovanje, ki bo obogatilo vaše življenje z nepozabnimi spomini.

Destinacije, ki jemljejo dih:
Side: starodavno mesto in peščene plaže.
Lara: razkošje in eleganca.
Antalya: biser turške riviere.
Belek: golf rajske sanje.
Alanya: zgodovina in sonce.
Smaragdni zaliv: naravna lepota.
Incekum: družinske plaže.
Kemer: gorsko zavetje.

Kako rezervirati vaše sanjske počitnice v Turčiji?
Pripravljeni na avanturo življenja? Raziščite našo spletno stran in odkrijte ekskluzivne ponudbe za počitnice v Turčiji. Z Intelektom je rezervacija enostavna in varna, vaše sanjske počitnice pa so le nekaj klikov stran.

Cene vključujejo: letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, ročno ter check-in prtljago, asistenco na letališču (Ljubljana), predstavnika na destinaciji, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih.


chatsimple