Belek

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
20

Belek

Hotel LIMAK ARCADIA

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.limakhotels.com

Arcadia v mitologiji pomeni »dolina miru«, kar ponazarja tudi hotel, ki se nahaja na 97.000 m² površine. Obdan z zelenjem se nahaja neposredno na široki peščeno-prodnati plaži, le 700 m od središča mesteca Belek, in lahko zadovolji marsikaterega gosta.


Classique

Lega: Arcadia v mitologiji pomeni »dolina miru«, kar ponazarja tudi hotel, ki se nahaja na 97.000 m² površine. Obdan z zelenjem se nahaja neposredno na široki peščeno-prodnati plaži, le 700 m od središča mesteca Belek, in lahko zadovolji marsikaterega gosta.
Ponudba: Arhitekturno zelo zanimiv hotel s 465 sobami je sestavljen iz glavne zgradbe in več depandans. V glavni zgradbi nudi svojim gostom elegantno sprejemno dvorano z udobnimi sedežnimi garniturami, barom in recepcijo, WiFi, glavno restavracijo s teraso, à la carte restavracije, več barov, več trgovin in frizerski salon. Na lepem vrtu je velik bazen s kaskadami, narejen po vzoru Pamukkal, bazen s tobogani, pol-olimpijski bazen in bazen za otroke, terasa za sončenje ter snack bar. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki čez dan, popoldanska kava, čaj in pecivo ter polnočni prigrizek. Lokalno vino, točeno pivo in brezalkoholne pijače ob obrokih, razne lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače ter nekatere uvožene pijače v različnih barih ob določenem času ter v lobby baru 24 ur na dan. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo štiri teniška igrišča s trdo podlago, mini nogomet, fitnes center, namizni tenis, košarka, odbojka na plaži, minigolf, izposoja pedalinov in kanujev na plaži ter turška kopel in savna. Za doplačilo raznovrstni programi spa centra.
Nastanitev: Elegantno in udobno opremljene dvoposteljne sobe se nahajajo v glavni zgradbi in depandansah in imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, sef, brezplačen WiFi, klimatsko napravo, telefon, TV, minibar ter balkon ali teraso. Družinske sobe so opremljene enako, le da imajo optično ločen dnevni in spalni prostor.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.

Datumi 1.5.2019 - 31.10.2019
Število dni 7 3
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Belek

BELEK
Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo in ekskluzivnih restavracij ter velikega števila trgovin, kavarn in cvetočih sobotnih bazarjev. 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je dokaj plitva in idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan tudi po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku