Belek

Legenda
485702879

Belek

Hotel TUI MAGIC LIFE BELEK

Official cat.: 5*

Podrobne informacije: https://www.tthotels.com/ en/ hotel/ tui-magic-life-belek

Priljubljen hotel na 125.000 m2 površine se nahaja ob lastni peščeni plaži v kraju Belek. Do središča mesta Antalya je 30 km.


Classique

Lega: Priljubljen hotel na 125.000 m2 površine se nahaja ob lastni peščeni plaži v kraju Belek. Do središča mesta Antalya je 30 km.
Ponudba: Čudovit hotel nudi svojim gostom recepcijo s sprejemno dvorano, brezplačni WiFi, več restavracij in barov, wellnes center, fitnes, mini market, trgovino, zlatarno, več bazenov, otroški bazen, vodni park, teraso s senčniki in ležalniki, vrt ter otroško igrišče.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki od 12.30 do 17.00 ure. Pecivo, kava od 14.00 do 18.00 ure, sladoled od 12.00 do 21.30 ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 24.00 ure. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo aerobika, lokostrelstvo, pikado, tenis, namizni tenis, odbojka na plaži ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. 
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, TV, telefon, brezplačni WiFi, grelnik vode za kavo ali čaj, minibar in balkon ali teraso. Družinske sobe so enako opremljene, le da so večje in imajo dve spalnici.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Belek

BELEK
Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan tudi po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple