Incekum

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
GENEL (70)

Incekum

Hotel ALAIYE RESORT & SPA

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.alaiyeresorthotel.com

Priljubljen večji hotel leži na manjšem polotoku, le 120 m od peščene plaže, 2 km od mesteca Avsallar in 22 km od mesta Alanya.


Classique

Lokacija: Priljubljen večji hotel leži na manjšem polotoku, le 120 m od peščene plaže, 2 km od mesteca Avsallar in 22 km od mesta Alanya.
Ponudba: Hotel, zgrajen leta 2004 in delno prenovljen leta 2016, razpolaga s 443 sobami, razporejenimi v sedmih samostojnih stolpičih. Svojim gostom ponuja sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, več dvigal, konferenčno dvorano, trgovino s spominki, diskoteko, glavno restavracijo, turško, mediteransko in kitajsko a la carte restavracijo, več barov, notranji bazen, razvejan zunanji bazen s teraso za sončenje, otroški bazen, otroško igrišče, vodni park in wellness center z različnimi lepotilnimi programi in masažami.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Možnost poznega zajtrka od 10- do 11. ure. Enkrat v času bivanja, ob predhodni rezervaciji na recepciji, možnost večerje v eni od treh a la carte restavracij. Razni prigrizki od 12. do 17.ure. Polnočni prigrizek od 23.30 do 00.30 ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10. do 1. ure zjutraj. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo tenis na trdi podlagi, namizni tenis, odbojka, košarka, pikado, fitnes, savna, hamam in 23.000 m2 velik vodni park. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Udobne, 26 m2 velike standardne sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, najemniški sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, minibar, balkon. Družinske sobe so enako opremljen s tem da so velike 38m2 ter sestavljen iz dnevnega prostora in ločene spalnice.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Incekum

TURČIJA – mistična lepota Orienta
ORIGINAL, Discovered by Intelekta in 2014


Kraj, kjer se srečajo kulture. Kraj, kjer so se nekoč srečevale in bojevale civilizacije. Kraj, kjer se srečata Vzhod in Zahod. Kraj, kjer je vse mistično, čarobno in drugačno.
Približno tako si predstavljamo Turčijo, deželo mnogih nasprotij, in deželo, ki nas s svojo veličino, bogato tradicijo, kulturo in zmagovalno miselnostjo zlahka potegne vase. Vsi poznamo zgodbe in zgodovino velikih turških cesarstev, imperijev in pohodov, ki so dosegli mitološke razsežnosti. Dežela in ljudje, ki so nekoč vladali celotnemu svetu, so povsod našli delčke kulture in naprednih misli, do katerih so gojili veliko spoštovanje in s tem močno obogatili svoje razmišljanje, svoj pogled na svet in svoje navade. Kljub temu pa v svojem jedru Turčija ostaja tradicionalna in malce vase zaprta, kar ji daje še poseben čar in draž.
Turška riviera kot biser turške obale je prav gotovo kraj, kamor si želi vsak izmed nas. Znana tudi pod imenom Turkizna obala je raj za turiste z vseh koncev sveta, ki dajejo kraju prav poseben pečat multikulturnosti in raznolikosti.

Pustite se torej zapeljati temu veličastnemu sredozemskemu kotičku, ki je zibelka mnogih civilizacij. Kjer so hodili Rimljani in Otomani. Kjer se križata zgodovina in mitologija. Kjer je po legendi nasedla Noetova barka. Na popotovanje vas vabi antična dežela, domovina antične boginje Leto, kjer je Kleopatra uživala z Antonijem, kjer je živel Apolo in kjer je bil Aleksander Veliki na počitnicah. Tam, kjer mogočne gore trčijo ob morje, boste doživeli naravo v njeni najčistejši obliki. Popijte izvirsko vodo, ki teče po gorah. Sprehodite se po samotnih poteh, obdanih z borovci. Zapeljite se z ladjico po naravnem parku, kjer boste srečali želve, ki že 95 milijonov let tam ležejo svoja jajca. Križarite z jahto ali pa se kopajte v čudovitem turkiznem morju, ustavite se na arheoloških najdiščih in pred vami bo oživela burna zgodovina. Poskusite tradicionalno turško hrano in doživite pristno dušo anatolskega ljudstva.Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku