Kemer

Legenda
0222012000ac6pu9h7F1D W 1280 853 R5

Kemer

Hotel ARMAS BEACH

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: https://beach.armashotels.com

Priljubljen hotel se nahaja ob vznožju gorovja Taurus v središču mesta Kemer.


Classique

Lega: Priljubljen hotel se nahaja ob vznožju gorovja Taurus v središču mesta Kemer.
Ponudba: Prijeten hotel nudi svojim gostom recepcijo s sprejemno dvorano, brezplačni WiFi, več restavracij in barov, wellnes center, frizerski salon, fitnes, mini market, trgovino s spominki, pralnico, več bazenov, otroški bazen, majhen vodni park, teraso s senčniki in ležalniki, otroško igrišče ter vrt.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki od 11.00 do 16.00 ure. Kava, čaj, pecivo od 11.00 do 18.00 ure. Sladoled od 12.30 do 14.00 ure in od 19.00 do 21.00 ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 02.00 ure. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo aerobika, pikado, namizni tenis ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. 
Nastanitev: Lepo opremljene sobe v nežnih barvah imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, copate, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, TV, telefon, brezplačen WiFi, minibar in balkon.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Kemer

Zahvaljujoč svoji naravni lepoti je Kemer ena izmed najlepših lokacij turške riviere. Mesto Kemer, obdano s kamnitim zidom, je bilo zgrajeno leta 1910 po močnem poplavljanju hudournika. Mesto se je nekoč imenovalo Idyros in je bilo najrazvitejše likijsko mesto. Nekoč mala ribiška vas je zdaj postala priljubljeno turistično središče, ki ponuja vse vrste sprostitve in zabave. Kemer je odlično izhodišče za vse, ki si želijo ogledali pokrajino Likijo. Mesto se je pričelo razvijati in prilagajati potrebam turizma 20 let nazaj. Od Antalye je oddaljeno 43 km, ima moderno marino ter 52 km dolgo peščeno-prodnato obalo in plažo z zvenečim imenom Moonlight Beach. Mesto je polno restavracij in kavarn ter nešteto trgovin z oblačili, usnjenimi izdelki, spominki in zlatnino.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple