Kemer

Legenda
60298581

Kemer

Hotel GURAL PREMIER TEKIROVA

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.guralpremier.com/ tekirova

Čudovit hotel se nahaja ob last¬ni 500 m dolgi peščeno-prodnati pla¬ži, v kraju Tekirova. Do mesta Kemer je 17 km.


Classique

Lega: Čudovit hotel se nahaja ob lastni 500 m dolgi peščeno-prodnati plaži, v kraju Tekirova. Do mesta Kemer je 17 km.
Ponudba: Sodobno hotelsko naselje, zgrajeno iz več dvo in trinadstropnih stranskih stavb, ki so razporejene znotraj velikega zelenega vrta in borovcev nudi svojim gostom recepcijo, internetni in tv kotiček, brezžični WiFi, restavracije, okrepčevalnice, več barov, slaščičarno, trgovine, dvigala, več bazenov, velik vodni park za otroke in odrasle s 26 tobogani, piratsko ladjo, otroško plažo za najmlajše;
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki in sladoled. Določene standardne uvožene in lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače. Brezplačna uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenu in na plaži. Za šport in sprostitev so na voljo fitnes, namizni tenis, aerobika, telovadba, lokostrelstvo, uporaba teniškega igrišča podnevi, odbojka na plaži, vstop v turško kopel, savno in jacuzzi. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Hotel s 674 sobami ima kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, brezplačni WiFi, telefon, TV, mini bar, sef, grelnik vode za kavo ali čaj, in balkon ali teraso.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Kemer

Zahvaljujoč svoji naravni lepoti je Kemer ena izmed najlepših lokacij turške riviere. Mesto Kemer, obdano s kamnitim zidom, je bilo zgrajeno leta 1910 po močnem poplavljanju hudournika. Mesto se je nekoč imenovalo Idyros in je bilo najrazvitejše likijsko mesto. Nekoč mala ribiška vas je zdaj postala priljubljeno turistično središče, ki ponuja vse vrste sprostitve in zabave. Kemer je odlično izhodišče za vse, ki si želijo ogledali pokrajino Likijo. Mesto se je pričelo razvijati in prilagajati potrebam turizma 20 let nazaj. Od Antalye je oddaljeno 43 km, ima moderno marino ter 52 km dolgo peščeno-prodnato obalo in plažo z zvenečim imenom Moonlight Beach. Mesto je polno restavracij in kavarn ter nešteto trgovin z oblačili, usnjenimi izdelki, spominki in zlatnino.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku