Kemer

Legenda
marti myra fg genel 1

Kemer

Hotel MARTI MYRA

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.marti.com.tr/ myra

Čudovit hotelski kompleks, s površino 10.000 m2, se nahaja v kraju Tekirova. Hotel je povezan s peščeno-prodnato plažo. Do centra mesta Kemer je 17 km in 60 km do Antalye.


Classique

Lega: Čudovit hotelski kompleks, s površino 10.000 m2, se nahaja v kraju Tekirova. Hotel je povezan s peščeno-prodnato plažo. Do centra mesta Kemer je 17 km in 60 km do Antalye.
Ponudba: Prijeten hotel, obdan z 1600 borovci, nudi svojim gostom recepcijo, brezplačni WiFi, centralno restavracijo, več barov, tri a la carte restavracije, plezalno steno, spa center, masaže, savno, frizerski salon, trgovine, butike, mini klub, sedem zunanjih bazenov za odrasle in otroke, vodni park z dvema toboganoma.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki, palačinke, hot dog, sladoled, sendviči, pice, kebab, toast in drugi topli in hladni prigrizki ter slaščice in pecivo od 11.00 do 18.00 ure. Kava, čaj, pecivo, vaflji od 13.00 do 18.00 ure. Lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače in določene uvožene pijače od 10.00 do 24.00 ure v različnih barih. Enkrat možnost večerje v a la carte restavraciji ob predhodni rezervaciji. Brezplačna uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenu in na plaži. Za šport in sprostitev so na voljo teniško igrišče, step, zumba, badminton, košarka, vodna gimnastika, namizni tenis, odbojka na plaži, mali nogomet, pikado, balinanje, streljanje z zračno puško, ure orientalskega plesa, vstop v turško savno, savno in parno kopel. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: 545 sob v 30 trinadstropnih in štirinadstropnih stavbah ima kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, sef, klimatsko napravo, brezplačni WiFi, TV, telefon, mini bar, balkon. Sobe deluxe so enako opremljene, le da so bližje recepciji in plaži. Sobe superior family so prav tako enako opremljene, s tem da so večje in prostornejše ter imajo med seboj povezana prostora.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Kemer

Zahvaljujoč svoji naravni lepoti je Kemer ena izmed najlepših lokacij turške riviere. Mesto Kemer, obdano s kamnitim zidom, je bilo zgrajeno leta 1910 po močnem poplavljanju hudournika. Mesto se je nekoč imenovalo Idyros in je bilo najrazvitejše likijsko mesto. Nekoč mala ribiška vas je zdaj postala priljubljeno turistično središče, ki ponuja vse vrste sprostitve in zabave. Kemer je odlično izhodišče za vse, ki si želijo ogledali pokrajino Likijo. Mesto se je pričelo razvijati in prilagajati potrebam turizma 20 let nazaj. Od Antalye je oddaljeno 43 km, ima moderno marino ter 52 km dolgo peščeno-prodnato obalo in plažo z zvenečim imenom Moonlight Beach. Mesto je polno restavracij in kavarn ter nešteto trgovin z oblačili, usnjenimi izdelki, spominki in zlatnino.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku