Kemer

Legenda
117981817

Kemer

Hotel SELCUKHAN

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: https://www.selcukhan.com.tr/ tr/

Hotel se nahaja le 100 m od prodnato peščene plaže.


Classique

Lega: Hotel se nahaja le 100 m od prodnato peščene plaže. Do središča mesta Antalya je oddaljen 25km in 35 km od letališča. Do parka Adventure Forest je 25 minut hoje.
Ponudba: Priljubljen hotel nudi svoji svojim gostom recepcijo s sprejemno dvorano, brezplačni WiFi , bazen s pogledom na gorovje Taurus. Vrt, kjer lahko uživate v osvežujočem vonju pomarančevca in lipe, 2 tobogana, turška kopel, savna, telovadnica, biljard, pikado, namizni tenis, namizni nogomet, mini golf, aerobika,živa glasba, animacija, otroški bazen, otroški meni, otroški klub (4-11 let), otroško igrišče.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Ob določenih urah je na voljo sladoled, slaščice,razni prigrizki, gozleme , dietne in vegetarijanske menije, menije brez glutena in laktoze, lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače. Uvožene alkoholne pijače, ustekleničene pijače, koktajli, turška kava, sveži sokovi, energijske pijače - proti plačilu.
Nastanitev: Prostorne in udobno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, TV, telefon, WiFi, minibar in balkon. Družinske sobe so enako opremljene, le da so večje.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Kemer

Zahvaljujoč svoji naravni lepoti je Kemer ena izmed najlepših lokacij turške riviere. Mesto Kemer, obdano s kamnitim zidom, je bilo zgrajeno leta 1910 po močnem poplavljanju hudournika. Mesto se je nekoč imenovalo Idyros in je bilo najrazvitejše likijsko mesto. Nekoč mala ribiška vas je zdaj postala priljubljeno turistično središče, ki ponuja vse vrste sprostitve in zabave. Kemer je odlično izhodišče za vse, ki si želijo ogledali pokrajino Likijo. Mesto se je pričelo razvijati in prilagajati potrebam turizma 20 let nazaj. Od Antalye je oddaljeno 43 km, ima moderno marino ter 52 km dolgo peščeno-prodnato obalo in plažo z zvenečim imenom Moonlight Beach. Mesto je polno restavracij in kavarn ter nešteto trgovin z oblačili, usnjenimi izdelki, spominki in zlatnino.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple