Kemer

Legenda
20200407095124dd3

Kemer

Hotel SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER

Official cat.: 5*

Podrobne informacije: www.sherwoodhotels.com.tr/ en/ hotel/ sherwood_exclusive_kemer

Hotel priznane verige se nahaja ob 500 m dolgi peščeno-prodnati plaži s pomolom, v kraju Gőynűk, približno 7 km od mesta Kemer.


Classique

Lega: Hotel priznane verige se nahaja ob 500 m dolgi peščeno-prodnati plaži s pomolom, v kraju Gőynűk, približno 7 km od mesta Kemer.
Ponudba: Urejeno hotelsko naselje s 45 nizkimi stavbami, sredi zelenja, nudi svojim gostom recepcijo, brezžični WiFi, restavracije, okrepčevalnice, slaščičarno, bare, trgovinice, dvigalo v glavni stavbi, velik bazenski kompleks, vodna igrala za najmlajše, vodni park s tobogani, igrišče, mini in junior klub.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki, slaščice in sladoled v kepicah. Določene standardne uvožene in lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače. Brezplačna uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenu in na plaži. Za šport in sprostitev so na voljo fitnes, namizni tenis, telovadba, košarka, mini nogomet, pikado, tečaji plavanja, lokostrelstvo, uporaba teniškega igrišča podnevi, odbojka na plaži, vstop v turško kopel in savno. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Hotel s skupno 492 sobami ima kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, brezplačni WiFi, telefon, TV, mini bar, sef, grelnik vode za kavo ali čaj, in balkon ali teraso. Superior sobe so enako opremljene, le da so večje. Deluxe sobe so enako opremljene, le da so v drugem ali tretjem nadstropju. Lagoon sobe so enako opremljene, le da so v pritličju in imajo teraso. Swim-up sobe so enako opremljene, le da so večje in imajo direktni dostop do skupnega bazena. Družinske suite so enako opremljene, s tem da imajo dve ločeni spalnici, dve kopalnici, dva balkona ali terasi.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Kemer

Zahvaljujoč svoji naravni lepoti je Kemer ena izmed najlepših lokacij turške riviere. Mesto Kemer, obdano s kamnitim zidom, je bilo zgrajeno leta 1910 po močnem poplavljanju hudournika. Mesto se je nekoč imenovalo Idyros in je bilo najrazvitejše likijsko mesto. Nekoč mala ribiška vas je zdaj postala priljubljeno turistično središče, ki ponuja vse vrste sprostitve in zabave. Kemer je odlično izhodišče za vse, ki si želijo ogledali pokrajino Likijo. Mesto se je pričelo razvijati in prilagajati potrebam turizma 20 let nazaj. Od Antalye je oddaljeno 43 km, ima moderno marino ter 52 km dolgo peščeno-prodnato obalo in plažo z zvenečim imenom Moonlight Beach. Mesto je polno restavracij in kavarn ter nešteto trgovin z oblačili, usnjenimi izdelki, spominki in zlatnino.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku