Kemer

Legenda
421118638

Kemer

Hotel SIMENA COMFORT

Official cat.: 5*

Podrobne informacije: https://www.simenacomforthotel.com

Čudovit hotel se nahaja v kraju Kemer, le 500 m od morja. Do lastne peščeno-prodnate plaže vas brezplačno odpelje hotelski prevoz. Do letališča Antalya je 65 km.


Classique

Lega: Čudovit hotel se nahaja v kraju Kemer, le 500 m od morja. Do lastne peščeno-prodnate plaže vas brezplačno odpelje hotelski prevoz. Do letališča Antalya je 65 km.
Ponudba: Priljubljen hotel nudi svojim gostom recepcijo s sprejemno dvorano, brezplačni WiFi, več restavracij in barov, wellnes center, frizerski salon, fitnes, pralnico, konferenčno dvorano, teniško igrišče, več bazenov, več otroških bazenov, vodni park, teraso s senčniki in ležalniki ter otroško igrišče.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki od 11.30 do 16.00 ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 09.00 do 00.30 ure. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo biljard, pikado ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, TV, telefon, brezplačni WiFi, minibar in balkon. Sobe suite deluxe so enako opremljene, le da so večje in imajo ločeno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Kemer

Zahvaljujoč svoji naravni lepoti je Kemer ena izmed najlepših lokacij turške riviere. Mesto Kemer, obdano s kamnitim zidom, je bilo zgrajeno leta 1910 po močnem poplavljanju hudournika. Mesto se je nekoč imenovalo Idyros in je bilo najrazvitejše likijsko mesto. Nekoč mala ribiška vas je zdaj postala priljubljeno turistično središče, ki ponuja vse vrste sprostitve in zabave. Kemer je odlično izhodišče za vse, ki si želijo ogledali pokrajino Likijo. Mesto se je pričelo razvijati in prilagajati potrebam turizma 20 let nazaj. Od Antalye je oddaljeno 43 km, ima moderno marino ter 52 km dolgo peščeno-prodnato obalo in plažo z zvenečim imenom Moonlight Beach. Mesto je polno restavracij in kavarn ter nešteto trgovin z oblačili, usnjenimi izdelki, spominki in zlatnino.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku
chatsimple