Lara

Legenda
34263546

Lara

Hotel DELPHIN PALACE RESORT

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.delphinhotel.com/ en/ delphin-palace

Priljubljen hotel, povezan s peščeno-prodnato plažo, se nahaja v predelu Lara. Do Antalye je 15 km.


Classique

Lega: Priljubljen hotel, povezan s peščeno-prodnato plažo, se nahaja v predelu Lara. Do Antalye je 15 km.
Ponudba: Prekrasen hotel nudi svojim gostom recepcijo, brezplačni WiFi, internetni kotiček, restavracijo, več barov, sedem a la carte restavracij, dvigalo, trgovine, konferenčno dvorano, frizerski salon, pralnico, nakupovalni center, frizerski salon, pralnico, konferenčno dvorano, dva bazena za odrasle, otroški bazen, bazen z vodnim parkom s petimi tobogani za odrasle in tremi tobogani za otroke.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki od 12.30 do 18.00 ure. Kava, čaj, pecivo od 16.00 do 17.00 ure. Lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače in določene uvožene pijače 24 ur na dan v barih z različnimi obratovalnimi časi. Enkrat možnost večerje v a la carte restavraciji ob predhodni rezervaciji. Brezplačna uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenu in na plaži. Za šport in sprostitev so na voljo dve teniški igrišči, fitnes, aerobika, step, gimnastika, vodna aerobika, namizni tenis, odbojka na plaži, vaterpolo, vstop v turško kopel – hamam in savno. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Prijetno opremljenih 557 sob ima kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, sef, klimatsko napravo, TV, telefon, mini bar, kuhalnik vode za kavo ali čaj, balkon.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Lara

LARA
Letovišče Lara se ponaša s slovesom ene od najdaljših peščenih plaž v Mediteranu in v Turčiji. Kraj je priljubljen tako pri družinah z otroki kot pri posameznikih, saj se tukaj nahajajo hoteli z odlično all inclusive ponudbo. Hoteli so večinoma luksuzni in večina so replike znanih krajev z vsega sveta, zato se je tega kraja prijel tudi vzdevek turški »Las Vegas«. Mesto je od letališča oddaljeno 10 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku