Lara

Legenda
fr lara garden1 img 9998 30775968114 o

Lara

Hotel FAME RESIDENCE LARA & SPA

Official cat.: 5*

Podrobne informacije: www.famehotels.com/ fame-residence-lara-spa-en

Priljubljen, luksuzen hotelski resort se razprostira neposredno ob dolgi peščeni plaži v znamenitem turističnem letovišču Lara.


Classique

Lega: Priljubljen, luksuzen hotelski resort se razprostira neposredno ob dolgi peščeni plaži v znamenitem turističnem letovišču Lara. V bližini je nekaj nakupovalnih centrov in avtobusno postajališče, s katerega se lahko odpeljete do 14 km oddaljenega mesta Antalya.
Ponudba: Hotel ima 442 sob v dveh devetnadstropnih zgradbah. Svojim gostom nudi elegantno sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, internetni kotiček, lobby bar, sodobno opremljen dnevni salon, igralno sobo, glavno restavracijo s teraso, à la carte restavracijo, več barov, konferenčni center, kino dvorano, več dvigal, frizerski salon, trgovine, lepotni center, wellnes center, notranji bazen, velik zunanji bazenski kompleks, mini vodni park, ločen bazen za otroke, snack bar ob bazenu in na plaži ter teraso za sončenje. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo igranje tenisa na trdi podlagi, namizni tenis, fitnes, odbojka, balinanje, nogomet, aerobika, turška kopel, savna in parna kopel, za doplačilo pa še bowling, biljard, vodni športi na plaži ter masaže in ostali tretmaji wellness centra.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki čez dan, popoldanska kava, čaj in pecivo ter polnočni prigrizek. Ob predhodni rezervaciji in doplačilu možnost kosila v à la carte restavraciji. Lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače, postrežene ob kosilu in večerji, ter različne lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med 10. in 3. uro v odprtih barih. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačne kopalne brisače. Mini klub za otroke od 4. do 12. leta starosti. Dnevna animacija za otroke in odrasle ter večerne predstave.
Nastanitev: Moderno in elegantno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, sef, klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, minibar in balkon. Družinske deluxe sobe so opremljene enako, le da so večje. Družinske sobe elite so prav tako opremljene enako, le da imajo dve ločeni spalnici.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.


Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Lara

LARA
Letovišče Lara se ponaša s slovesom ene od najdaljših peščenih plaž v Mediteranu in v Turčiji. Kraj je priljubljen tako pri družinah z otroki kot pri posameznikih, saj se tukaj nahajajo hoteli z odlično all inclusive ponudbo. Hoteli so večinoma luksuzni in večina so replike znanih krajev z vsega sveta, zato se je tega kraja prijel tudi vzdevek turški »Las Vegas«. Mesto je od letališča oddaljeno 10 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku