Lara

Legenda
200361113

Lara

Hotel SWANDOR TOPKAPI PALACE

Official cat.: 5*

Podrobne informacije: www.swandorhotels.com/ en/ hotels/ topkapi-palace

Luksuzni hotel se nahaja neposredno ob peščeno-prodnati plaži v mestu Aksu. Do mesta Belek je 20 km, do Antalye pa 30 km.


Emotions

Lega: Luksuzni hotel se nahaja neposredno ob peščeno-prodnati plaži v mestu Aksu. Do mesta Belek je 20 km, do Antalye pa 30 km.
Ponudba: Hotel, prenovljen leta 2019, nudi svojim gostom recepcijo s sprejemno dvorano, WiFi, več restavracij, več a la carte restavracij, bar, več trgovin, wellness center, fitnes, več dvigal, pralnico, konferenčno dvorano, dva bazena, otroški bazen, vodni park, teraso s senčniki in ležalniki, otroško igrišče, teniško igrišče ter vrt.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki, sladoled. Lokalna alkoholna in brezalkoholna pijača od 09.00 do 00.00 ure. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Elegantno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, TV, telefon, WiFi, mini bar, klimatsko napravo, sef, kuhalnik vode za kavo ali čaj ter balkon.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Lara

LARA
Letovišče Lara se ponaša s slovesom ene od najdaljših peščenih plaž v Mediteranu in v Turčiji. Kraj je priljubljen tako pri družinah z otroki kot pri posameznikih, saj se tukaj nahajajo hoteli z odlično all inclusive ponudbo. Hoteli so večinoma luksuzni in večina so replike znanih krajev z vsega sveta, zato se je tega kraja prijel tudi vzdevek turški »Las Vegas«. Mesto je od letališča oddaljeno 10 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Obvezno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo ne teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 10 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden. Možnost zavarovanja rizika odpovedi že za 2,9 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku