Side

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
26092013145054EA4B7642

Side

Hotel ALBA QUEEN

Official cat.: *****

Podrobne informacije: albahotels.com.tr

Sodoben hotelski kompleks loči od dolge, z zlatorumenim peskom posute, peščene plaže le promenada.


Classique

Lega: Sodoben hotelski kompleks loči od dolge, z zlatorumenim peskom posute, peščene plaže le promenada. Do središča mesteca Side, do katerega vodi dolga promenada, je 8 km.
Ponudba: Hotel priljubljene verige Alba, odprt leta 2008, s 324 sobami v petih nadstropjih ima sprejemno dvorano z recepcijo in WiFi-jem, dnevni prostor z udobno sedežno garnituro, TV-sobo z velikim zaslonom, internetni kotiček, glavno restavracijo s teraso, dve à la carte restavraciji, več barov, dvigala, diskoteko, trgovino s spominki, kiosk ter sodoben spa center. Na lepo urejenem vrtu se nahaja amfiteater za večerno animacijo in zabavo, bazen s štirimi tobogani, bazen za otroke in terasa za sončenje. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki, popoldanska kava ali čaj ter pecivo in polnočni prigrizek. Ob predhodni rezervaciji in glede na razpoložljivost enkrat tedensko možen obrok v eni izmed à la carte restavracij. Lokalno vino, točeno pivo in brezalkoholne pijače ob obrokih ter lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače ob določenih urah v različnih barih. Za rekreacijo in sprostitev je na voljo teniško igrišče s trdo podlago, vodna aerobika, aerobika, fitnes, odbojka na mivki in namizni tenis in za doplačilo še namizni nogomet, bowling in biljard ter različni tretmaji spa centra. Animacijski program za otroke in odrasle ves dan, večerni zabavni program v amfiteatru in nočnem klubu.
Nastanitev: Moderno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, telefon, najemniški sef, klimatsko napravo, telefon, TV, WiFi, mini hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj ter balkon ali teraso. Družinske sobe so prav tako enako opremljene, le da imajo prostor s pogradom ali raztegljivim kavčem in ločeno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Side

SIDE
Z več kilometrov dolgimi prekrasnimi, peščenimi plažami se je nekdanja ribiška vasica po mnenju večine razvila v najbolj priljubljen predel turške riviere, ki privablja staro in mlado. Za Side, ki leži na idiličnem polotočku, je značilno prepletanje starega veka in modernih trendov. Ljubitelje kulture bo prevzelo staro mestno jedro z antičnimi in bizantinskimi antičnimi ostanki ter Apolonovim templjem. Kraj je od letališča oddaljen 66 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku