Side

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
 DSC5472

Side

Hotel CALIMERA SERRA PALACE

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.calimera.com

Priljubljen hotelski kompleks, ki je obdan z lepim zelenim vrtom, se nahaja neposredno ob dolgi peščeno-prodnati plaži.


Classique

Lega: Priljubljen hotelski kompleks, ki je obdan z lepim zelenim vrtom, se nahaja neposredno ob dolgi peščeno-prodnati plaži. Do nakupovalnega letovišča Manavgat, kjer je veliko možnosti za nakupovanje in raziskovanje, je14 km.
Ponudba: Uveljavljen hotelski kompleks s 400 sobami je sestavljen iz glavne zgradbe, ter številnih bungalovov v otomanskem stilu. Svojim gostom nudi sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, TV-sobo, glavno restavracijo, tri a la carte restavracije in barov, supermarket, zlatarno, frizerski salon, otroško igrišče, mini klub, zunanji amfiteater, več različnih bazenov, vodni park in urejen, prostran vrt. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo namizni tenis, tenis, odbojka na plaži, fitnes, nogomet, mini golf, aerobika, hamam za doplačilo pa še biljard, vodni športi in različne masaže.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Možnost poznega kontinentalnega zajtrka. Ob predhodni rezervaciji na recepciji enkrat v času bivanja možnost večerje v eni od treh a la carte restavracij. Polnočni bife. Razni popoldanski prigrizki. Različne lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače in tudi nekaj internacionalnih znamk 24 ur na dan. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke.
Nastanitev: Vse udobno opremljene standardne sobe so, ki so razporejene v glavni stavbi in bungalovih imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, telefon, TV, minibar in balkon. Družinske sobe so opremljene enako, le da imajo še en dodatni z vrati ločen prostor.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja s show cooking-om.Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Side

SIDE
Z več kilometrov dolgimi prekrasnimi, peščenimi plažami se je nekdanja ribiška vasica po mnenju večine razvila v najbolj priljubljen predel turške riviere, ki privablja staro in mlado. Za Side, ki leži na idiličnem polotočku, je značilno prepletanje starega veka in modernih trendov. Ljubitelje kulture bo prevzelo staro mestno jedro z antičnimi in bizantinskimi antičnimi ostanki ter Apolonovim templjem. Kraj je od letališča oddaljen 66 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku