Side

Legenda
Lyra Resort1

Side

Hotel LYRA RESORT

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.lyrahotel.com

Pri družinah zelo priljubljen hotelski kompleks se razprostira na 30.000 m2 površine, sredi čudovitega sredozemskega vrta, neposredno na 200 m dolgi peščeno-prodnati plaži.


Classique

Lega: Pri družinah zelo priljubljen hotelski kompleks se razprostira na 30.000 m2 površine, sredi čudovitega sredozemskega vrta, neposredno na 200 m dolgi peščeno-prodnati plaži. Do nakupovalnega središča letovišča, do katerega vas brezplačno odpelje hotelski minibus je 800 m, do slovitega antičnega mesteca Side s številnimi očarljivimi, trgovinicami, barčki in tavernami, pa 18 km.
Ponudba: Hotelski kompleks ima 399 sob, ki se nahajajo v glavni zgradbi in 17 dvonadstropnih bungalovih. Svojim gostom ponuja dnevni prostor z recepcijo, brezplačni WiFi, glavno restavracijo, več barov, pet a’la carte restavracij, fitnes, spa center, masaže, savno, kino, biljard, konferenčne dvorane, disko, nakupovalni center, frizerski salon, rent a car, možnost različnih vodnih športov, dva zunanja bazena za odrasle in dva za otroke, notranji bazen, vodni park s šestimi tobogani. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Za otroke je poleg vodnega parka na voljo še zabaviščni park, plezalna stena, mini klub (4-12 let) in dve igrišči.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Poseben otroški bife za večerjo. Možnost poznega zajtrka. Ob predhodni rezervaciji, enkrat v času bivanja možnost večerje v eni od a’ la carte restavracij (turška, italijanska, azijska, mehiška, grška. Različni prigrizki od 12. ure do 18. ure. Gözleme - turške palačinke od 11. do 15. ure; kava, pecivo in slaščice od 16. do 17.ure, sladoled od 11. do 17.ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10. do 24. ure v Lobby baru , od 00. do 07. ure zjutraj v disko baru, tekom dneva pa v več all inclusive barih. Mini bar polnjen dnevno z brezalkoholnimi pijačami in pivom. Športno sprostitvena ponudba vključuje fitnes, pikado, namizni tenis, odbojko na mivki, vodno aerobiko, aerobiko, balinanje, step, košarko, uporabo igrišča za mali nogomet, šah, lokostrelstvo, uporabo tenis igrišča, plezalno steno ter vstop v turško savno, savno in hamam. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačni WiFi, mini bar in balkon. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi družinske sobe, ki so enako opremljene, s tem, da imajo še eno spalnico ločeno z vrati.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Side

SIDE
Z več kilometrov dolgimi prekrasnimi, peščenimi plažami se je nekdanja ribiška vasica po mnenju večine razvila v najbolj priljubljen predel turške riviere, ki privablja staro in mlado. Za Side, ki leži na idiličnem polotočku, je značilno prepletanje starega veka in modernih trendov. Ljubitelje kulture bo prevzelo staro mestno jedro z antičnimi in bizantinskimi antičnimi ostanki ter Apolonovim templjem. Kraj je od letališča oddaljen 66 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Obvezno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo ne teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 10 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden. Možnost zavarovanja rizika odpovedi že za 2,9 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku