Side

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
655

Side

Hotel NERTON

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.nerton.side.hotels-antalya.net

Hotel z eno izmed najbolj priljubljenih lokacij na turški rivieri loči od prekrasne široke plaže, posute z zlatim peskom, le promenada, obenem pa je do središča antičnega mesteca Side s številnimi lokali in znamenitostmi le 2,2 km.


Classique

Lega: Hotel z eno izmed najbolj priljubljenih lokacij na turški rivieri loči od prekrasne široke plaže, posute z zlatim peskom, le promenada, obenem pa je do središča antičnega mesteca Side s številnimi lokali in znamenitostmi le 2,2 km.
Ponudba: Družinsko voden hotel, sestavljen iz treh poslopij, ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, dve dvigali, brezplačen WiFi, glavno restavracijo, a la carte restavracijo, lobby bar, pool snack bar, bazen, notranji bazen, otroški bazen in mini klub. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo namizni tenis, fitnes, pikado, balinanje, odbojka na mivki in hamam, za doplačilo pa še vodni športi na plaži. Možnost izposoje kopalnih brisač.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Enkrat v času bivanja, ob predhodni rezervaciji na recepciji, možnost večerje v a la carte restavraciji. Razni popoldanski prigrizki. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10. do 24. ure. Športna ponudba kot navedeno. Občasna dnevna in večerna animacija. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenih in na plaži.
Nastanitev: Standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, najemniški sef, telefon, TV, brezplačen WiFi in balkon.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2019 - 31.10.2019
Število dni 7 3
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Side

SIDE
S prekrasnimi peščenimi plažami, dolgimi več kilometrov, se je nekdanja ribiška vasica po mnenju večine razvila v najbolj priljubljen predel turške riviere, ki privablja staro in mlado. Za Side, ki leži na idiličnem polotočku, je značilno prepletanje starega veka in modernih trendov. Ljubitelje kulture bo prevzelo staro mestno jedro z antičnimi in bizantinskimi antičnimi ostanki ter Apolonovim templjem. Kraj je od letališča oddaljen 66 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku