Side

Legenda
560cf5d63657e

Side

Hotel PORT RIVER

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.portriverhotel.com

Prekrasen hotel se nahaja v predelu Titreyenegol, 7 km od mesta Side in 4 km od mesta Manavgat. Do peščeno-prodnate plaže, do katere vozi hotelski avtobus, je 300 m.


Classique

Lega: Prekrasen hotel se nahaja v predelu Titreyenegol, 7 km od mesta Side in 4 km od mesta Manavgat. Do peščeno-prodnate plaže, do katere vozi hotelski avtobus, je 300 m.
Ponudba: Čudovit hotel, ki se razprostira na površini 25.000 m2, nudi svojim gostom recepcijo, restavracijo, dve a la cart restavraciji, več barov, internetni kotiček, frizerski salon, konferenčno dvorano, bazen, otroški bazen, 6 toboganov.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki od 10.30 do 22.00 ure. Sladoled od 14.30 do 16.00 ure. Nočni prigrizki od 22.00 do 07.00 ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 02.00 ure. Za šport in sprostitev so na voljo fitnes, savna in turška kopel. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Hotel s 406 sobami ima kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, TV, WiFi, minibar, balkon ali teraso.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Side

SIDE
Z več kilometrov dolgimi prekrasnimi, peščenimi plažami se je nekdanja ribiška vasica po mnenju večine razvila v najbolj priljubljen predel turške riviere, ki privablja staro in mlado. Za Side, ki leži na idiličnem polotočku, je značilno prepletanje starega veka in modernih trendov. Ljubitelje kulture bo prevzelo staro mestno jedro z antičnimi in bizantinskimi antičnimi ostanki ter Apolonovim templjem. Kraj je od letališča oddaljen 66 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Obvezno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo ne teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 10 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden. Možnost zavarovanja rizika odpovedi že za 2,9 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku