Side

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
 DSC8153542cf165d8b42

Side

Hotel PRIMASOL SERRA GARDEN

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.primasol.com

Z urejenim vrtom obdan hotelski kompleks se nahaja le 300 m od čudovite peščene plaže in promenade, ki se vije do prijetnega starega mesta Side s številnimi trgovinami in lokali, ki je od hotela oddaljeno 7 km.


Classique

Lega: Z urejenim vrtom obdan hotelski kompleks se nahaja le 300 m od čudovite peščene plaže in promenade, ki se vije do prijetnega starega mesta Side s številnimi trgovinami in lokali, ki je od hotela oddaljeno 7 km.
Ponudba: Hotelski kompleks, delno prenovljen leta 2013, z 297 sobami, ki se nahajajo v več trinadstropnih zgradbah, ima sprejemno dvorano z recepcijo in WiFi-jem, TV-sobo, internetni kotiček, glavno restavracijo s teraso, à la carte restavracijo, več barov, frizerski salon, minimarket in majhen spa center. Na vrtu hotelskega kompleksa se nahajata dva bazena, eden s tremi tobogani, otroški bazen, terasa za sončenje in otroško igrišče. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki čez dan v baru na plaži, popoldanska kava, čaj in pecivo, sladoled za otroke in polnočni prigrizek. Enkrat v času bivanja ob predhodni rezervaciji in razpoložljivosti možnost večerje v à la carte restavraciji. Lokalno vino, točeno pivo in brezalkoholne pijače ob obrokih ter lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v odprtih barih. Za rekreacijo in sprostitev sta na voljo dve teniški igrišči z umetno travo, namizni tenis, pikado, minigolf, odbojka na mivki, fitnes, balinanje, vaterpolo, aerobika in vodna aerobika, savna in turška kopel, za doplačilo pa še razne masaže in druge storitve spa centra ter vodni športi na plaži. Dnevna animacija za otroke in odrasle.
Nastanitev: Udobno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, minibar ter balkon ali teraso. Družinske sobe so opremljene enako, le da imajo ločeno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.


Datumi 1.5.2019 - 31.10.2019
Število dni 7 3
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Side

SIDE
S prekrasnimi peščenimi plažami, dolgimi več kilometrov, se je nekdanja ribiška vasica po mnenju večine razvila v najbolj priljubljen predel turške riviere, ki privablja staro in mlado. Za Side, ki leži na idiličnem polotočku, je značilno prepletanje starega veka in modernih trendov. Ljubitelje kulture bo prevzelo staro mestno jedro z antičnimi in bizantinskimi antičnimi ostanki ter Apolonovim templjem. Kraj je od letališča oddaljen 66 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku