Side

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
22295769

Side

Hotel SEASHELL RESORT & SPA

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.seashellresortspa.com

Sodoben hotel višje kategorije leži tik ob prekrasni položno padajoči peščeni plaži in le 8 km od starega mestnega jedra antičnega mesteca Side.


Classique

Lega: Sodoben hotel višje kategorije leži tik ob prekrasni položno padajoči peščeni plaži in le 8 km od starega mestnega jedra antičnega mesteca Side.
Ponudba: Hotel, sestavljen iz treh petnadstropnih zgradb, ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen WiFi, minimarket, frizerski salon, konferenčno dvorano, glavno restavracijo, tri a la carte restavracije, lobby bar, pool bar, beach snack bar, disko, notranji in zunanji bazen, otroški bazen in bazen s tobogani. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo aerobika, pikado, namizni tenis, odbojka na mivki, balinanje, joga, vaterpolo, vodna gimnastika, fitnes, hamam in savna, za doplačilo pa še biljard, vodni športi na plaži in različni tretmaji v spa centru.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Enkrat v času bivanja, ob predhodni rezervaciji na recepciji, možnost večerje v eni od treh a la carte restavracij. Razni popoldanski prigrizki. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10. do 2. ure zjutraj. Celodnevna animacija za odrasle in otroke. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Prostorne sodobno opremljene standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, najemniški sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, minibar in balkon. Družinske sobe so opremljene enako, s tem da imajo še ločeno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja
Datumi 1.5.2019 - 31.10.2019
Število dni 7 3
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Side

SIDE
S prekrasnimi peščenimi plažami, dolgimi več kilometrov, se je nekdanja ribiška vasica po mnenju večine razvila v najbolj priljubljen predel turške riviere, ki privablja staro in mlado. Za Side, ki leži na idiličnem polotočku, je značilno prepletanje starega veka in modernih trendov. Ljubitelje kulture bo prevzelo staro mestno jedro z antičnimi in bizantinskimi antičnimi ostanki ter Apolonovim templjem. Kraj je od letališča oddaljen 66 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku