Side

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
waterside resort spa hotel aquapark 3

Side

Hotel WATER SIDE RESORT & SPA

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.watersideresorthotel.com

Novejši, leta 2015 zgrajen hotel je od lastne peščeno-prodnate plaže oddaljen le 250 m. Leži na zelo zanimivi lokaciji med reko Manavgat in morjem.


Classique

Lega: Novejši, leta 2015 zgrajen hotel je od lastne peščeno-prodnate plaže oddaljen le 250 m. Leži na zelo zanimivi lokaciji med reko Manavgat in morjem. Do centra letovišča Side, do katerega se lahko pripeljete z mini avtobusom ali taksijem je 7 km. V okolici so na voljo različne aktivnosti, kot so golf, jahanje konjev in potapljanje.
Ponudba: Hotel s 374 sobami ima impresivni atrij z recepcijo, internetni kotiček, brezplačni WiFi, več dvigal, botique, spa, glavno restavracijo tri a la carte restavracije, več barov, bazen, otroški bazen, vodni park s štirimi tobogani, notranji bazen, notranji otroški bazen in mini klub.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Enkrat v času bivanja ob predhodni rezervaciji na recepciji možnost večerje v eni od a la carte restavracij. Razni popoldanski prigrizki. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače, kakor tudi nekatere mednarodne žgane pijače 24 ur na dan. Fitnes, pikado, namizni tenis, odbojka na plaži, vodna gimnastika, tenis, savna in turško kopel. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke.
Nastanitev: Standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilec za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačni WiFi, mini bar in balkon. Družinske sobe so enako opremljene le, da imajo dva z vrati ločena prostora.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Side

SIDE
Z več kilometrov dolgimi prekrasnimi, peščenimi plažami se je nekdanja ribiška vasica po mnenju večine razvila v najbolj priljubljen predel turške riviere, ki privablja staro in mlado. Za Side, ki leži na idiličnem polotočku, je značilno prepletanje starega veka in modernih trendov. Ljubitelje kulture bo prevzelo staro mestno jedro z antičnimi in bizantinskimi antičnimi ostanki ter Apolonovim templjem. Kraj je od letališča oddaljen 66 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku