salb2

Evropa

SILVESTROVANJE V ALBANIJI 29.12. (zagotovljeno!)

Pošlji povpraševanje

odhod: 29.12.2019 , 4 dni / letalo - ZAGOTOVLJENO !

1. dan: nedelja, 29.12.2019: Zbor potnikov na letališču Brnik oz. organiziran prevoz do enega bližjih letališč (Benetke ali Dunaj). Polet letala proti Albaniji predvidoma v opoldanskih ali zgodnejših popoldanskih urah. Pristanek na letališču v Tirani. Po ureditvi formalnosti sledi takojšnja vožnja v albansko prestolnico TIRANO in krožni ogled: Skenderbegov trg, urni stolp, opera, nacionalna knjižnica, Ethem Begova mošeja, gledališče, ostanek enega izmed zloglasnih bunkerjev ... Po krajši pavzi v središču mesta še organiziran transfer do obmorskega letovišča Golem v bližini Drača. Nastanitev v hotelu Premium Beach*****. Pijača dobrodošlice in čas za prvo spoznavanje okolice, koriščenje storitev wellnessa ... Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: ponedeljek, 30.12.2019: Zajtrk v hotelu. Prost dan za kopanje v hotelskem bazenu, welnessa, sprehode v okolico. Po želji izlet v DRAČ in KRUJO z vključenim kosilom (vožnja mimo pristanišča in ogled starega jedra Drača z mestnim obzidjem in amfiteatrom, ortodoksno cerkvijo, beneškim stolpom, mestno hišo, mošejo ... Vožnja v staro albansko prestolnico Kruje in ogled Skenderbegove trdnjave in muzeja, čas za nakup tipičnih spominkov na tamkašnjem bazarju, vrnitev v hotel ob obalo ...). Večerja, živa glasba, zabava in nočitev v hotelu.

3. dan: torek, 31.12.2019: Zajtrk v hotelu. Prost dan v hotelu za koriščenje hotelskih storitev oz. po želji izlet v BERAT – mesto tisočerih oken, ki velja za eno najstarejših in tudi najlepših (vožnja do Berata, ogled gradu in cerkve sv. Onufrija, ki je znana po ikonah, postanek v mestnem jedru ... Popoldanska vrnitev v hotel). Počitek in priprava na najdaljšo noč. Zvečer začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE v hotelski restavraciji z živo glasbo in zabavnim programom (pijača vključena ves večer). Polnočni šampanjec, ognjemet in zabava do zgodnjih ur.

4. dan: sreda, 1.1.2020: Kasnejši zajtrk v hotelu in transfer na letališče v Tirani. Polet letala v zgodnejših popoldanskih urah nazaj proti Ljubljani (ali enemu bližnjih letališč). V kolikor bo pristanek na enem bližnjih letališč sledi še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora. Zaključek potovanja.Hotel PREMIUM BEACH***** sodi med najboljše hotele na albanski obali. Popolnoma nov luksuzni resort neposredno ob široki peščeni plaži. Hotel ima 114 luksuzno opremljenih sob (klima, lcd-tv, telefon, sef, sušilec za lase, balkon, mini bar, brezplačen Wi-fi), tri bare, osrednjo in a-la carte restavracijo, zunanji bazen, otroški bazen, notranji bazen, fitnes, wellness (savna, jakuzzi in parna kopel vključeni v ceno, masaže in lepotni tretmaji z doplačilom ...). Do mesta Drač je cca. 10 km, do prestolnice Tirana 40 km in do letališča 40 km.CENA: namesto 639 EUR -  *607 EUR pri najmanj 40 potnikih

*5% POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE DO 30.10.2019!


CENA VKLJUČUJE: letalski polet v Tirano in nazaj (iz Ljubljane ali enega bližnjih letališč), vse letališke takse, 3x nočitev s polpenzionom (vključno s silvestrsko večerjo z vključeno pijačo) v hotelu Premium Beach***** v sobah 1/2 TWCB, živo glasbo dva večera, uporabo notranjega bazena, parne kopeli, savn in fitnesa, transfer iz letališča Tirana do hotela in nazaj (vključno z ogledom Tirane prvega dne), transfer iz Ljubljane, Celje in Maribora do bližnjega letališča (če polet ne bo iz letališča Ljubljana), spremstvo slovenskega vodnika, celotno organizacijo.

POPUSTI na 3. oz. 4. ležišču: - odrasli 5%, otroci do 6. leta 30%, otroci do 12. leta 15%

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:
- za sobo 1/1 = 150 EUR,
- za sobo s pogledom na morje = 40 EUR/sobo,
- za izlet v Drač in Krujo (prevoz, lokalno vodenje, vstopnina za Skenderbegovo trdnjavo in muzej ter kosilo v lok. restavraciji) = 39 EUR/osebo,
- za izlet v Berat (vključen prevoz, lokalno vodnje, vstopnina za grad in Onufrijev muzej) = 35 EUR/osebo,
- za povratni prevoz iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do Brnika 8v kolikor bo polet iz ljubljane) = 35 EUR/osebo.

Za izvedbo izletov je potrebno min. 20 oseb.

OPOMBA: Točne ure poleta in odhodno letališče bo (glede na možnosti in povezave) objavljeno naknadno.


POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE:
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/ 236 85 55
E-naslov:
#EM#6b73636d6e456f697c6c666e67796f21737e7f#EM#


Cene vključujejo: CENA VKLJUČUJE: letalski polet v Tirano in nazaj (iz Ljubljane ali enega bližnjih letališč), vse letališke takse, 3x nočitev s polpenzionom (vključno s silvestrsko večerjo z vključeno pijačo) v hotelu Premium Beach***** v sobah 1/2 TWCB, živo glasbo dva večera, uporabo notranjega bazena, parne kopeli, savn in fitnesa, transfer iz letališča Tirana do hotela in nazaj (vključno z ogledom Tirane prvega dne), transfer iz Ljubljane, Celje in Maribora do bližnjega letališča (če polet ne bo iz letališča Ljubljana), spremstvo slovenskega vodnika, celotno organizacijo.


Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku