Nova slika

Evropa

Počitnice na Siciliji – Letojanni

PROGRAM A: 16.7.-24.7.(avtobus-letalo)
PROGRAM B: 24.7.-1.8.(letalo-avtobus)

Pošlji povpraševanje
POČITNICE NA SICILIJI - LETOJANNI

ODHOD: 16. julij 2020 | 9 dni (7 nočitev) | avtobus - letalo

ODHOD: 24. julij 2020 | 9 dni (7 nočitev) | letalo-avtobusPROGRAM A: 16.–24.7.2020 (avtobus-letalo)

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora ob 15. uri. Pobiranje potnikov preko Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane in Postojne ter vožnja proti Italiji. Nočna vožnja mimo Bologne in Firenc.

2. dan: Potovanje mimo Rima do NEAPLJA in v jutranjih urah krajši ogled glavnih znamenitosti: castel Nouvo, gledališče San Carlo, plebiscitni trg, galerija Umberta I. ... Nadaljevanje južno mimo Salerna, pokrajine Basilicata in Kalabrija. Opoldanski prihod do Mesinske ožine. Kratka plovba s trajektom in pristanek v MESSINI na otoku SICILIJA. Sledi nastanitev v letoviškem mestecu LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Prosto za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

3.–8. dan: Prosti dnevi za kopanje, udeležbo na različnih izletih po otoku (vključen je izlet v staro Taormino in vzpon na pobočje vulkana Etna) in ostale aktivnosti. Bivanja na osnovi ponudbe polpenzionov.

9. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Proti večeru sledi avtobusni transfer na letališče Catania. Polet v kasnejših večernih urah (predvidoma ob 22.05) z letalsko družbo Easyjet na letališče Marco Polo v Benetkah, kjer bo letalo pristalo ob 23.55. Sledi organiziran prevoz v Slovenijo do Postojne, Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora, kamor bo prihod v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.


CENA: 649 EUR (584 EUR do 31.3.*) pri najmanj 40 potnikih

*POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE: -10% ob rezervaciji do 31.3.2020!PROGRAM B: 24.7.–1.8.2020 (letalo-avtobus)

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora poznih večernih oz. nočnih urah (v noči iz 23./24.7.2020). Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani in Postojni in transfer v Italijo do letališča Marco Polo Benetke. Polet z družbo Easyjet predvidoma ob 6.00 proti letališču Catania na SICILIJI. Po pristanku ob 7.40 sledi dopoldanski panoramski ogled mesta CATANIA, postanek na tržnici in nekaj prostega. Nato transfer do letoviškega mesteca LETOJANNI nedaleč od znamenite Taormine. Nastanitev in prosto za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje, izlete po otoku (vključen je izlet v staro Taormino in vzpon na pobočje vulkana Etna) in ostale aktivnosti. Bivanje na osnovi ponudbe polpenzionov.

8. dan: Po zajtrku sledi dopoldanski odhod iz hotela. Vožnja s trajektom iz MESSINE nazaj na celino. Vračanje po italijanskem škornju proti domu preko pokrajin Kalabrije in Basilicate, nato vožnja mimo Neapeljskega zaliva do NEAPLJA in krajši večerni ogled glavnih znamenitosti: castel Nouvo, gledališče San Carlo, plebiscitni trg, galerija Umberta I. ... Nadaljevanje mimo Rima proti domu.

9. dan: Vožnja mimo Firenc, Benetk do mejnega prehoda Fernetiči. Prihod v Slovenijo v dopoldanskem času ter razlaganje potnikov v Ljubljani, Celju, Slov. Bistrici in Mariboru.CENA: 679 EUR (611 EUR do 31.3.*) pri najmanj 40 potnikih

*POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE: -10% ob rezervaciji do 31.3.2020CENE VKLJUČUJEJO: 7 x polpenzion v sobah ½ TWC v hotelu Delle Palme*** v Letojanniju, turistično takso, ogled stare Taormine, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, slovenskega predstavnika- vodnika ves čas letovanja in celotno organizacijo, letalske polete z nizkocenovno letalsko družbo Easyjet v eno smer (kot v opisu programov) na relaciji Benetke–Catania (oz. obratno) vključno z vsemi let. taksami in vključno z 1 kosom ročne prtljage/osebo v omejenih dimenzijah + 1 kosom velike prtljage do 23kg/sobo, vse prevoze po posameznem programu s klimatiziranim avtobusom vključno z organiziranimi transferji iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane in Postojne) do letališča Benetke in transferji iz Letojannija do letališča Catania (oz. obratno), stroške trajekta čez mesinsko ožino na Sicilijo in krajši panoramski ogled Neaplja na poti.


HOTEL DELLE PALME*** je cca 80m oddaljen od obale v jedru letoviškega LETOJANNI-ja. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad, sušilnik za lase), sefom, mini-hladilnikom, telefonom, televizorjem in balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje–izbor menujev; gostje si sami postrežejo priloge, sladice in sadje) bar in teraso za sončenje z manjšim bazenom na strehi hotela. Gostje lahko koristijo tudi (doplačilo v sezoni) ležalnike in senčnike na peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 100–150m.


KLUB SICILIJA VKLJUČUJE ŠE:
- slovenskega vodnika oz. predstavnika ves čas bivanja v hotelu,
- krajši izlet v staro TAORMINO, eno najlepših turističnih središč na Siciliji,
- vzpon na pobočje vulkana ETNA do višine 1.900 m.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 140 EUR,
- za sobo s pogledom na morje = 70 EUR/sobo,
- za dodaten velik kos prtljage za oddajo na letalu do 15 kg = 30 EUR,
- za dodaten velik kos prtljage za oddajo na letalu do 23 kg = 35 EUR.

POPUSTI:
- za otroke do 12 let (z 2 odraslima) = 25%,
- tretja in četrta odrasla oseba v sobi = 10% (večje sobe proti potrditvi).

MOŽNI DODATNI IZLETI z doplačilom (z našim avtobusom in s slovenskim vodenjem):
- poldnevni izlet v starogrško Syracuso, cca. 39 €/os.
- celodnevni izlet na Liparske otoke, cca. 69 €/os.
- celodnevni izlet v Palermo in Cefalu. cca. 59 €/os.

Za izvedbo izletov je potrebnih najmanj 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in cene bodo na voljo v naših poslovalnicah in pri našem predstavniku.

POMEMBNO: na letalskem poletu je vključen 1 kos ročne prtljage/osebo v dimenzijah 56 x 45 x 25 cm (skladno z aktualnimi pogoji letalskega prevoznika) + dodatno 1 kos velike prtljage do 23 kg/za vsako rezervirano sobo v hotelu (ne glede na število oseb v sobi, je vedno vključen 1 kos velike prtljage na sobo).

OPOMBA: Na željo lahko namesto avtobusnega prevoza iz Slovenije do Sicilije (ali obratno) organiziramo letalski polet tudi v nasprotno smer. Okvirno doplačilo za letalski prevoz v obe smeri (vključno s transferjem iz Slovenije do letališča Benetke) znaša od 130 EUR/osebo (odvisno od razpoložljivosti na letalih v času rezervacije).POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE: 
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/236 85 55 
E-naslov
#EM#6b73636d6e456f697c6c666e67796f21737e7f#EM#
ItalijaPošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku