potovanje-v-prestolnico-rusije-moskva-city-break-4

Evropa

Potovanje v prestolnico Rusije, Moskva city break - 4 dni

Veličastna prestolnica, Moskva vselej preseneča, pa naj bo to z množicami obiskovalcev, novostmi, tradicijo, ali zgolj svojimi večnimi pomniki. Mogočna Moskva je vselej bila privlačna metropola in bo takšna tudi ostala. S svojimi umetniško zasnovanimi postajami metroja, idiličnimi ulicami, umetniškimi galerijami, Kremljem in nasploh s svojimi kontrasti - staro : novemu...

Pošlji povpraševanje
Veličastna prestolnica, Moskva vselej preseneča, pa naj bo to z množicami obiskovalcev, novostmi, tradicijo, ali zgolj svojimi večnimi pomniki. Mogočna Moskva je vselej bila privlačna metropola in bo takšna tudi ostala. S svojimi umetniško zasnovanimi postajami metroja, idiličnimi ulicami, umetniškimi galerijami, Kremljem in nasploh s svojimi kontrasti - staro : novemu...

Program

1. dan: LJUBLJANA-MOSKVA
Zbirno mesto na letališču Ljubljana. Prijava na polet oziroma vožnja do okoliškega letališča. Prijava na polet. Po pristanku vožnja do hotela, nočitev.

2. dan: MOSKVA
Po zajtrku panoramski ogled glavnega mesta: Kremelj (zunanjost), Rdeči trg, ki je obdan z stavbami iz preteklosti, med njimi cerkve Vasilija Blaženega, Leninovega mavzoleja s pokopališčem slavnih Rusov, Bolšoj teatra, Univeze Lomonosov, Novodevični samostan, stadion Lužniki…. Ostanek dneva je ob doplačilu namenjen ogledu notranjosti Kremlja, okoli 28 ha velikega mestnega središča. V kompleksu se nahajajo palače, stolnica in znameniti zid, ki obdaja ves Kremelj. Za obiskovalce je odprt le del, območje ki služi kot uradna rezidenca predsednika Rusije in kjer se nahajajo uradne ustanova, pa je za oglede zaprt. Nočitev.

3. dan: MOSKVA
Zajtrk in prosti dan. Priporočamo (doplačilo) celodnevni izlet v sedemdeset kilometrov oddaljen Sergijev Posad, kjer se nahaja samostan Troice – Sergieva Lavra, ki je eden najstarejših pravoslavnih samostanov v Rusiji. Znotraj kompleksa se nahaja več cerkva z značilnimi, modro poslikanimi čebulastimi kupolami med njimi najstarejša cerkev sv. Trojice iz belega kamna. Posebej zanimiva sta samostanski muzej in zakladnica. Po ogledih bomo imeli tipično rusko kosilo, v Moskvo pa se bomo vrnili v popoldanskih urah. Zvečer predlagamo ogled predstave v Bolšoj teatru ali najstarejšega Nikolajevega cirkusa (obvezna prijava ob rezervaciji, potrditev odvisna od razpoložljivosti).

4. dan: MOSKVA-LJUBLJANA
Zajtrk. Sprehod po ulici Stari Arbat, priljubljenemu zbirališču umetnikov in najbolj priljubljenemu zbirališču prebivalcev Moskve. Sledi spust v podzemlje in ogled postaj ene najlepših podzemnih železnic. Le te so prave umetnine, zato ni čudno, da Moskovsko podzemno železnico imenujejo tudi muzej. Za doplačilo priporočamo obisk Tretjakovske galerije in voden ogled med deli ruskih umetnikov. Prevoz na letališče in odhod letala proti Ljubljani oziroma okoliškemu letališču s transferjem do Ljubljane.


Dodatno

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE SO PRILOGA PROGRAMA POTOVANJA RANA URA, ZLATA URA! Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popust Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo izvedli v primeru 10 prijavljenih potnikov. Vizum: je potreben Cepljenje: ni potrebno, več na www.zdravinapot.si

Opombe

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena). * Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz bližnjega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-bližnje letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

Obvezna doplačila

 • skupina 10-14 potnikov: 90€
 • :
 • :
 • :
 • :
 • :
 • :

doplačila

 • enoposteljna soba: 123€
 • vizum in urejanje: 85€
 • večerje: 70€
 • :
 • :
 • :
 • :
Rusija


TermincenaOpombe
17.02.2020 - 4 dni699,00 €min. 15 potnikov
25.02.2020 - 4 dni699,00 €min. 15 potnikov
26.04.2020 - 4 dni699,00 €min. 15 potnikov
22.07.2020 - 4 dni699,00 €min. 15 potnikov
12.08.2020 - 4 dni699,00 €min. 15 potnikov
27.10.2020 - 4 dni699,00 €min. 15 potnikov

Cene vključujejo: letalski prevoz Ljubljana/okoliško letališče Moskva in nazaj v ekonomskem razredu,3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, zunanji ogledi brez vstopnin, slovenski vodja poti, organizacija potovanja. Minimalno število udeležencev za dodatne izlete je 15.


Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku