potovanje-na-jug-spanije-ocarljiva-andaluzija-5-dn

Evropa

Potovanje na jug Španije, očarljiva Andaluzija - 5 dni

Potovanje v Španijo. Razkritje čudovite Andaluzije. Biseri kot so Cadiz, Jerez, Granada in Sevilla so razkriti na dlani. Kratko potovanje, a strnjena doživetja in nepozabni občutki. Ko nas temperament objame in prevzame.

Pošlji povpraševanje
Potovanje v Španijo. Razkritje čudovite Andaluzije. Biseri kot so Cadiz, Jerez, Granada in Sevilla so razkriti na dlani. Kratko potovanje, a strnjena doživetja in nepozabni občutki. Ko nas temperament objame in prevzame.

Program

1. dan: LJUBLJANA - MALAGA (polet s presedanjem, transfer cca 15km)
Zbor potnikov in prijava na let s presedanjem proti Malagi. Po pristanku in ureditvi formalnosti se bomo s kombi vozilom odpeljali do hotela. Namestitev in nočitev.

2. dan: MALAGA - GRANADA (transferji cca 150km, 2,5 ure)
Po zajtrku sledi panoramski ogled Malage in po želji postanek za ogled utrdbe na vzpetini. Nato prevoz v Granado, zadnjo prestolnico Mavrske dobe na polotoku. Najslovitejši del zapuščine si bomo ogledali v sklopu neponovljive Alhambre in njenih vrtov. Najbolj nas bo očaral osrednji kompleks palače Karla V., izjemnega primerka španske renesančne arhitekture. Še sprehod po drugačnem, s posebnim vzdušjem obarvanem Albaicinu in čas bo za namestitev ter nočitev.

3. dan: GRANADA - GIBRALTAR - JEREZ (transferji cca 370km, 5,5 ur)
Po zajtrku sledi prevoz proti Gibraltarju. Po želji možnost ogleda skale, razgledne ploščadi od koder se vidi vse do afriške obale in kraške jame Sv. Mihaela. Nadaljevanje poti do Jereza, kjer si bomo privoščili degustacijo okusnega šerija in spoznali postopke pridelave. Namestitev in nočitev.

4. dan: JEREZ - CADIZ - SEVILLA (transferji cca 170km, 2,5 ure)
Zajtrk. Dopoldan bomo namenili spoznavanju Cadiza, izjemno slikovitega obalnega mesta z bogato arhitekturo. Nato prevoz v Sevillo, katera kraljuje Guadalkivirju in je bila nekoč pomembno središče in stekališče vseh bogastev iz Amerik (novega sveta). Popoldan ogled Plaze de Toros s katedralo in slovitim zvonikom Giralda. Malce prosto za odkrivanje četrti Santa Cruz. Namestitev in nočitev.

5. dan: SEVILLA - MALAGA - LJUBLJANA (transferji cca 220km, 3 ure, polet s presedanjem)
Zajtrk. Ob dogovorjenem času prevoz v Malago, kjer si bomo če bo čas dopuščal ogledali še slikarski muzej in katedralo. Prevoz na letališče in prijava na let nazaj proti domu.


Dodatno

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE SO PRILOGA PROGRAMA POTOVANJA RANA URA, ZLATA URA! Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popust Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru min. 8 prijavljenih oseb. CEPLJENJA: Cepljenja niso potrebna in jih ne zahtevajo. VIZUMI: Vizumi niso potrebni.

Opombe

Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz okoliškega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-bližnje letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz. Potniku se ob prijavi zaračuna najnižja cena, končen obračun glede na število prijavljenih potnikov in višino letaliških pristojbin pa se opravi 10 dni pred potovanjem.

Obvezna doplačila

  • skupina 8-11 potnikov: 145€

doplačila

  • Enoposteljna soba: 125€
  • Izlet v Gibraltar: 60€
  • Dodatne vstopnine : 40€
Španija


Cene vključujejo: Povratni letalski prevoz v ekonomskem razredu do Malage s pristojbinami (dovoljen samo 1 kos ročne prtljage do 8kg in majhna torbica), vse prevoze skladno s programom in cestnine, pristojbine, parkirnine, vstopnine Alhambra, Giralda, degustacija šerija z ogledom, slovenski vodja poti, 4x nočitev z zajtrkom v hotelih 3* in pristnih gostiščih, DDV in organizacijo potovanja.


Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku