Loipersdorf

Katalog Wellness 2018/2019
Legenda
GS3F5314

Loipersdorf

Thermenhotel STOISER

Podrobne informacije: www.stoiser.com

Edini hotel v sklopu term Loipersdorf, ki nudi lasten spa in wellness center, se nahaja med hribčki in vinogradi južno od Graza. Sam zdraviliški kraj Loipersdorf je eden najbolj znanih v Avstriji, še zlasti je cenjen med prebivalci spodnje Avstrije. V središču hotelskih kompleksov se nahaja eno izmed največjih termalno-zabaviščnih kopališč v Avstriji. Hotel je s tunelom neposredno povezan s kopališčem, tako da vam ga za prehod do kopališča ni treba zapustiti. Od centra mesta Loipersdorf je oddaljen 3 km, od slovensko-avstrijske meje pa 51 km.

Lega: Edini hotel v sklopu term Loipersdorf, ki nudi lasten spa in wellness center, se nahaja med hribčki in vinogradi južno od Graza. Sam zdraviliški kraj Loipersdorf je eden najbolj znanih v Avstriji, še zlasti je cenjen med prebivalci spodnje Avstrije. V središču hotelskih kompleksov se nahaja eno izmed največjih termalno-zabaviščnih kopališč v Avstriji. Hotel je s tunelom neposredno povezan s kopališčem, tako da vam ga za prehod do kopališča ni treba zapustiti. Od centra mesta Loipersdorf je oddaljen 3 km, od slovensko-avstrijske meje pa 51 km.
Hotelska ponudba: V hotelu s 136 sobami vam bo dobrodošlico izreklo v tradicionalna oblačila oblečeno osebje. Hotel svojim gostom nudi sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, restavracijo, kjer nudijo pristne domače jedi, kavarno, bar, konferenčni center, frizerski salon, kozmetični salon in brezplačno parkirišče ob hotelu. Ljubiteljem golfa je na voljo igrišče s 27 luknjami, ki je od hotela oddaljeno 3 km, sicer pa je dobro izhodišče za vse ljubitelje kolesarjenja in pohodništva. Hotel je s tunelom neposredno povezan s kopališčem in ga za obisk mestnega kopališča ni treba zapustiti.
Wellness & Spa: Poleg mestnega kopališča, kjer je mnogo možnosti za sprostitev in različne tretmaje, ima hotel Stoiser tudi lastni wellness center, kjer nudijo sproščujoče masaže, med katerimi prednjači tajska masaža, nego telesa ter učinkovito naravno lepotilno nego od glave do pet. V sklopu hotela je območje s savnami: s finsko, turško, infra in aroma savno; goste pa razvajajo tudi z različnimi parnimi kopelmi, masažnimi kadmi in solarijem. Gostom je na voljo notranji bazen, ki je odprt vse leto in sezonsko odprt zunanji bazen. Posebna zgodba hotelov v Loipersdorfu je mestno kopališče. Kompleks je razdeljen na tri dele, in sicer zabaviščni del, vasico savn in del, ki je namenjen počitku in relaksaciji. Otroci lahko uživajo na toboganih, se prepuščajo adrenalinskim bazenom in se igrajo v otroških bazenih. Za sprostitev odraslih je primeren del Schaffelbad, kjer so na voljo jacuzziji, savne, watsu pool in mnogo drugih lepotilnih in sproščujočih tretmajev. V vasici savn, ki se razprostira na 1300 m2, se nahajajo finska, zeliščna in infra savna, kneippove kopeli, solarij in vrsta drugih možnosti. Poleg omenjenih storitev je v kompleksu več restavracij, barov in trgovinic s spominki in oblačili za kopanje.
Nastanitev: Udobno in kakovostno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, kopalni plašč, sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, brezplačen WiFi, TV, minibar ter balkon. Na voljo je več različnih sob ter suit različnih velikosti, ki jih lahko rezerviramo na vašo predhodno željo.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja. Hotel je prejemnik certifikata BIO, ki potrjuje uporabo kakovostnih domačih izdelkov.

Več za vaš denar:
- neposreden dostop do term Loipersdorf skozi tunel
- brezplačen internetni dostop
- poudarek na domačih kakovostnih izdelkih
- otroci do 3. leta starosti bivajo v hotelu brezplačno
Loipersdorf

Mesto Loipersdorf se nahaja na avstrijskem Štajerskem in je eno izmed tradicionalnih zdraviliških mest v Avstriji. Celotno mesto živi in dela za termalno kopališče, ki je nekakšen center dogajanja celotnega kraja.
Mesto je še posebej priljubljena destinacija za družine, saj je vodni park, ki se nahaj v mestnem kopališču eden najlepših in največjih v tem delu Avstrije. Kopališče ima izjemno zgodovino in je med drugim preživelo že katastrofalen požar o čemer priča razstava fotografij, ki se nahaja v kopališču. Prav tako je resort zelo primeren za vse, ki si želijo okusiti dobrote iz lokalnih kmečkih turizmov in vinskih kleti, kakor tudi za tiste, ki si želijo igrati golf, saj je v neposredni bližini termalnega kopališča tudi ta možnost.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku