Stegersbach

Katalog Wellness 2018/2019
Legenda
Hausfoto 10x15

Stegersbach

Thermenhotel PUCHAS PLUS

Podrobne informacije: www.puchasplus.at

Hotel Puchas Plus leži v središču termalnega mesta Stegersbach, ki je eno najlepših termalnih središč v Avstriji. Z osrednjim termalnim kopališčem v kraju je povezan preko barvitega tunela, kar gostom omogoča udoben in varen prehod v terme. Je edini hotel z zunanjim prehodom, kar je še posebej zanimivo v poletnih mesecih. Okolica hotela in samega kraja ponuja barvitost in raznolikost narave v vsej svoji lepoti. V bližini je več golf igrišč, kar je med gosti zelo cenjeno. Stegersbach je od slovensko-avstrijske meje oddaljen 77 km.

Lega: Hotel Puchas Plus leži v središču termalnega mesta Stegersbach, ki je eno najlepših termalnih središč v Avstriji. Z osrednjim termalnim kopališčem v kraju je povezan preko barvitega tunela, kar gostom omogoča udoben in varen prehod v terme. Je edini hotel z zunanjim prehodom, kar je še posebej zanimivo v poletnih mesecih. Okolica hotela in samega kraja ponuja barvitost in raznolikost narave v vsej svoji lepoti. V bližini je več golf igrišč, kar je med gosti zelo cenjeno. Stegersbach je od slovensko-avstrijske meje oddaljen 77 km.
Hotelska ponudba: Kot se v hotelu radi pohvalijo, je hotel Puchas Plus popolnoma drugačen od vsega, kar ponujajo bližnji hoteli. Kot zanimivost velja poudariti, da imajo v hotelu zaposlenih veliko Slovencev in da je nasploh vzdušje v hotelu zelo prijateljsko in domače. V sprejemi dvorani z recepcijo in barom vam bodo postregli odlične kave, čaje in domače slaščice. Celoten hotel je prepreden z naravnimi materiali, na kar so še posebej ponosni. Njihov ponos so zdravilne in prostorne sobe, ki so res nekaj posebnega. Hotel ima še restavracijo, medicinsko zdraviliški center, sobe za alergike, čudovito teraso in brezplačno parkirišče. Zanimivost hotela je, da njihov servis temelji na zaupanju do gostov, kar pomeni, da imajo odprt bar, v katerega imajo gostje dostop tudi v večernih nočnih urah in v katerem ni zaposlenih. Gostje vpišejo pijačo, ki so si jo privoščili, in jo plačajo ob odjavi iz hotela.
Wellness&Spa: Wellness in spa v hotelu Puchas Plus sta povezana s termalnim kopališčem Stegersbach, ki ponuja pravo razkošje zabave in različnih tretmajev. Kopališče je pravi raj za družine z otroki, saj ponuja 14 bazenov z različnimi temperaturami vode, več otroških bazenov, igrišč in toboganov, pa tudi tisti malce starejši bodo uživali v atraktivnih bazenih in jacuzzijih. Skupnih vodnih površin je preko 1.500 m2. Še posebej se bodo gostje razveselili sveta savn, ki se razprostira na 2.200 m2, in različnih tretmajev, ki jih ponujajo. Termalna voda, ki izvira iz globine 3.000 m, je pravo bogastvo in osnova za vse tretmaje in zdravilne kure, ki so na voljo v moderno opremljenih in intimnih sobah. Voda je bogata z natrijem, kar ji daje še posebno vrednost pri vseh, ki imajo težave z okostjem in kožo.
Nastanitev: Sobe v hotelu so njihova posebnost in njihov ponos. Pohištvo v sobah je narejeno iz posebnega lesa cemprina, ki izloča eterična olja, ki blagodejno vplivajo na telo, tako da so sobe primerne tudi za alergike. Neverjeten občutek spočitosti po spanju v teh sobah je tudi znanstveno dokazan. Ob vdihavanju eteričnih olj se srčni utrip zniža za 3500 udarcev na dan, kar pomeni, da srce »prihrani« za eno uro dela, pa tudi spanje je prijetnejše. S posebnimi antialergijskimi premazi so premazane tudi vse talne obloge in preproge, tako da je v prostoru nična koncentracija prahu in pršic. Tudi ležišča, na katerih gostje spijo, so ortopedska in zagotavljajo popolno sprostitev in udoben spanec. Poleg vsega tega so sobe izjemno prostorne. Vse imajo kopalnico s kadjo ali tušem, ločeni WC, sušilnik za lase, telefon, pisalno mizo, kavč, TV, radio, sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, internetni priključek in balkon ali teraso. Na voljo so tudi suite in apartmaji, ki vam jih lahko rezerviramo na vašo predhodno željo.
Prehrana: Izjemno bogat ameriški bife zajtrk. Kot možnost hotel ponuja doplačilo za večerjo, ki jo organizirajo v hotelu samem ali eni izmed lokalnih restavracij, kjer vam bodo postregli z lokalnimi dobrotami. Izbor menijev je vsakodnevno objavljen na recepciji hotela. V ceno doplačila za kosilo je vštet tudi prevoz s taksijem.


Več za vaš denar:
- slovensko govoreče osebje,
- neposreden vstop v terme Stegersbach
- brezplačno parkirišče
- brezplačni internet po vsem hotelu
- hotel je dobitnik nagrade Holidaycheck Award 2012 kot hote, ki ga gostje največkrat priporočajo naprej
Stegersbach

Stegersbach je mestece na Gradiščanskem,, ki je eno najlepših in najbolj razpoznavnih termalnih središč v Avstriji. V celoti je podrejeno in prilagojeno turizmu, saj je relativno blizu Dunaja, ki je eno izmed upravnih in institucionalnih središč tega dela Evrope.
Sredi mesta se nahaj termalno kopališče, okoli katerega je zgrajenih kar nekaj sodobnih in lepih hotelov.
Posebnost kraja je vsekakor družinski turizem, ki je zelo priljubljen, kakor tudi golf turizem, saj se v neposredni bližini nahaja več igrišč za golf.
Posebnost kraja so tudi šaolinski tedni, ko mesto gosti šaolinske menihe, ki v hotelu Larimar izvajajo tradicionalne terapije in tretmaje.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku