Wellness

Katalog Wellness 2018/2019

Naš servis

 

Strokovno svetovanje ob prijavi in rezervacija na željo gosta
Kot eden vodilnih organizatorjev potovanj v regiji Alpe-Adria vam na izbranih destinacijah lahko uredimo tudi tisto, česar ni v tem katalogu. Če v njem ne najdete kraja oziroma objekta, v katerem bi želeli preživeti počitnice, ali si želite katero drugo, individualno, posebej za vas pripravljeno storitev, nas pokličite in potrudili se bomo, da bi ustregli vaši želji v najkrajšem možnem času. Še posebej velja to za vse, ki si želite wellness popestriti bodisi z igranjem golfa, se prepustiti kakšnim posebnim masažam ali si ogledati kakšno bližnjo znamenitost ali dogodek.

Organiziran transfer
Program, ki je pred vami je sicer zasnovan na lastnem prevozu, kljub temu pa v izbranih terminih vsem potnikom iz Slovenije nudimo tudi možnost organiziranega transferja od doma do term in nazaj po simbolični pavšalni ceni 10 centov na kilometer. V kolikor ste zainteresirani za tak transfer nas prosimo nemudoma kontaktirajte, da uskladimo vaše želje z možnostmi.

Doživetja
Za lažjo organizacijo vaših dopustniških dni smo posebej za vas zbrali številne zanimive in koristne podatke o zgodovini, kulturi, izletih, muzejih, gostilnah in drugih doživetjih v kraju vašega oddiha. Če kraja vašega oddiha še ne poznate oziroma bi želeli zvedeti še kaj novega, kliknite na www.intelekta.com in se pustite presenetiti.

Garancija najpametnejše cene
Kot eden izmed vodilnih organizatorjev wellness potovanj v naši regiji vam moramo v vsakem trenutku biti sposobni ponuditi najpametnejše končne cene. Če boste kje našli pametnejšo končno ceno, za katerikoli aranžma iz tega kataloga, vas prosimo, da nas takoj kontaktirate, saj gre najbrž za kakšno napako ali vsebinsko različnost. Če pa to ne drži in nas je res slučajno kdo prehitel in ima v danem trenutku pametnejšo ceno, vam bomo takoj ponudili isto ceno in dodatno še neko ugodnost v zahvalo, da ste nas o tem informirali.

Intelektini predstavniki
Če bi pri razmišljanju o vašem oddihu v tujini, v določenem trenutku morda pomislili, da bi utegnili imeti kakšno težavo z jezikom oz. prilagajanjem, vam lahko za simbolično doplačilo 10 eurov na osebo, ponudimo predstavnika, ki vas bo pričakal ob prihodu in vas seznanil s ponudbo izbranega nastanitvenega objekta in kraja letovanja kot celote.

Možnost plačila na obroke

V kolikor bi s tem olajšali Vaša finančna bremena in Vam omogočili lažjo izpolnitev vašega sanjskega oddiha, vam ponujamo možnost obročnega odplačevanja vašega aranžmaja. O pogojih vas bomo seznanili v naših poslovalnicah.

Riziko odpovedi

Ker so naša pota negotova in se lahko naši življenjski načrti spremenijo v hipu, je morda modro pomisliti tudi o možnosti zavarovanja za primer nezmožnosti oddiha v izbranem terminu. Pri Intelekti vam ponujamo riziko odpovedi Zavarovalnice Triglav, po simbolični ceni 2,96 % od vrednosti aranžmaja.

Dežurna služba 24 ur na dan

Ker bi vam radi zagotovili kar se da brezskrben oddih, imamo na Intelekti posebno dežurno službo, ki vam bo na voljo vsak trenutek dneva. Če boste zašli v težave ali naleteli na nerešljiv problem, ki ga ne boste mogli rešiti na kraju samem, nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko +386 41 730 072. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da vam pomagamo.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku