Wellness

Katalog Wellness 2018/2019

Rezervacija

Rezervacija po telefonu – zanesljiva in diskretna

Odločitev kam se odpraviti na sprostitev in obogatitev vašega vsakdana bo veliko lažja, če boste katalog, ki je pred vami natančno prebrali in boste pozorni na prednosti, ki jih ponujamo pri Intelekti.

Pokličite 02/536 19 60 vsak dan, tudi ob sobotah od 9. do 21. ure.

Rezervacijo bomo z veseljem sprejeli, vendar bomo od vas potrebovali imena in priimke vseh potnikov ter njihove rojstne datume. Seveda ne pozabite na hotel v katerega želite, termin počitnic in storitev, ki si jo želite.
Ko nam zaupate vse potrebne podatke, je vaša rezervacija sprejeta. Še isti dan vam bomo poslali račun, vi pa ga plačate v dogovorjenem roku in na dogovorjen način. Če boste imeli kadarkoli kakšna dodatna vprašanja, nas lahko vedno pokličete, sicer pa vam bomo takoj po prejemu plačila poslali vse potrebne potovalne dokumente.


Rezervacija preko spleta – hitra in preprosta

Na naših spletnih straneh, www.intelekta.com, boste našli zavihek Wellness, pod katerim se nahaja celotna naša ponudba s cenami in vsemi ostalimi potrebnimi informacijami. Za rezervacijo enostavno kliknite gumbek »Rezerviraj« in izpolnite obrazec na zaslonu. Kakor hitro bomo prejeli vašo rezervacijo, vam bomo poslali račun, ki ga plačate v dogovorjenem roku na dogovorjen način. Če boste imeli kakšna dodatna vprašanja, nas lahko kadarkoli kontaktirate, sicer pa vam bomo takoj po prejemu plačila poslali vse potrebne potovalne dokumente.


Rezervacija neposredno v naših poslovalnicah ali pri drugih agencijah

Če si želite osebni stik z nami, je najbolje, da nas obiščete v naših poslovalnicah:
Intelekta Murska Sobota, Prežihova 5
Intelekta Koper, Pristaniška ulica 27 A
Intelekta Ljubljana, Ajdovščina 1
Intelekta Kranj, Prešernova 1

Naše aranžmaje pa sicer lahko rezervirate tudi v nekaterih uglednih turističnih agencijah v Sloveniji, kjer se bodo prav tako z veseljem potrudili za vas.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku