Opatija

Katalog Wellness 2018/2019
Legenda
03

Opatija

Remisens Premium Hotel AMBASADOR

Podrobne informacije: www.liburnia.hr

Remisens Premium Hotel Ambasador leži neposredno ob morju, v zelenem delu Opatije, 300 m od strogega centra mesta. Hotel je od lastne plaže ločen z znamenito pešpotjo Lungomare, ki se razteza vzdolž 12-kilometrske obale. Opatija, ki velja za eno najlepših mest Hrvaške, je od Ljubljane oddaljena 110 km, od Maribora pa 235 km.

Lega: Remisens Premium Hotel Ambasador leži neposredno ob morju, v zelenem delu Opatije, 300 m od strogega centra mesta. Hotel je od lastne plaže ločen z znamenito pešpotjo Lungomare, ki se razteza vzdolž 12-kilometrske obale. Opatija, ki velja za eno najlepših mest Hrvaške, je od Ljubljane oddaljena 110 km, od Maribora pa 235 km.
Hotelska ponudba: Hotel najvišje kategorije ponuja tradicionalno eleganco in vrhunsko storitev. Razen aktivnosti zunaj hotela, pa tudi ležernih trenutkov, po katerih s soncem obsijana Opatija kar kliče, si lahko privoščite tudi razvajanje v hotelu. Vabi vas Wellness&spa center Five Elements, ki je zasnovan na konceptu obnove energije ter krepitve dobrega počutja. Zaplavajte v lepo urejenem bazenu ali odmislite vse, kar vam roji po glavi, v lepo opremljenem fitnesu. Otrokom je na voljo miniklub z animacijo, odraslim pa animacija od srede do nedelje (joga, aqua gym …).
Nastanitev: Hotel ima 200 sob, prenovljenih leta 2013. Vse so klimatizirane in imajo LCD TV, minibar, brezplačen WiFi in balkon.
Prehrana: V hotelski restavraciji vam pripravijo samopostrežni zajtrk in večerjo, imajo tudi možnost vegetarijanske in brezglutenske hrane. Goste razveselijo tudi s posebnim programom: večer tradicionalnih kvarnerskih jedi (ob torkih), gala večerja (ob petkih), oboje z živo glasbo.

Več za vaš denar:
 - brezplačen WiFi povsod v hotelu (tudi v sobah in na bazenu) 
 - prost vstop v hotelski bazen 
 - prost vstop v Spa Relax Zono (3 savne, whirlpool, soba za relaksacijo, fitnes)
Opatija

Opatija je ena izmed najatraktivnejših hrvaških destinacij, biser hrvaškega Jadrana. Njena turistična tradicija traja že več kot 170 let. V času avstrijske vladavine je bil zgrajen prvi hotel na Jadranu in znamenita Vila Angiolina in se zato leto 1844 šteje kot leto začetka razvoja Opatije kot elitnega počivališča, 50 let kasneje pa tudi morskega zdravilišča.
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku