Bük

Katalog Wellness 2018/2019
Legenda
GREENFIELD10673 nova

Bük

Hotel GREENFIELD GOLF & SPA

Podrobne informacije: www.greenfieldhotel.net

Hotel Greenfield se nahaja v zahodnem kotičku Madžarske v mestu Bük, ki predstavlja osrčje termalne regije, znane po svojih zdravilnih vrelcih. Od slovensko-madžarske meje je oddaljen 100 km, od avstrijske meje pa le 25 km. Hotel je obdan z edinstvenim parkom, ki se razprostira na kar 100 hektarjih in ima čudovite sprehajalne poti, ob katerih vas bo razveseljevalo petje več kot 100 različnih vrst ptic. Ponaša se s prvorazrednim in mednarodno priznanim Championship igriščem za golf z 18-imi luknjami , ki slovi po celotni Evropi. Njegova posebnost je sedem magičnih jezer. Od središča mesta Bük, kjer se nahaja mestno kopališče, je hotel oddaljen le 10 min hoje.

Lega: Hotel Greenfield se nahaja v zahodnem kotičku Madžarske v mestu Bük, ki predstavlja osrčje termalne regije, znane po svojih zdravilnih vrelcih. Od slovensko-madžarske meje je oddaljen 100 km, od avstrijske meje pa le 25 km. Hotel je obdan z edinstvenim parkom, ki se razprostira na kar 100 hektarjih in ima čudovite sprehajalne poti, ob katerih vas bo razveseljevalo petje več kot 100 različnih vrst ptic. Ponaša se s prvorazrednim in mednarodno priznanim Championship igriščem za golf z 18-imi luknjami , ki slovi po celotni Evropi. Njegova posebnost je sedem magičnih jezer. Od središča mesta Bük, kjer se nahaja mestno kopališče, je hotel oddaljen le 10 min hoje.
Hotelska ponudba: Ponudba hotela je edinstvena kombinacija počitka, razvajanja v wellnes-u, golfa in termalnih užitkov v šestih bazenih, ki obsegajo 700 m2 vodne površine. V avli z recepcijo se nahaja bar Piano, kjer je vsak konce tedna poskrbljeno za nežno klavirsko glasbo, privoščite pa si lahko vrhunske čaje, kave, čokoladne specialitete, vina in vitaminske ter mlečne napitke. V restavraciji Seasons za gurmane poskrbijo kuharji s svojo tipično madžarsko začinjeno hrano oz. svojo mednarodno kuhinjo. Hotel ponuja še pool bar, atraktiven wellness in spa, savne, fitnes, konferenčni center, otroško igrišče, posebno igralnico za otroke in različne otroške animacije. Gostje si lahko izposodijo tudi kolesa in nordijske palice za tovrstne fizične aktivnosti, igrajo lahko golf in namizni tenis oziroma se sprehodijo v parku, ki je balzam za telo in duha. V celotnem hotelu je uporaba interneta brezplačna.
Wellness&Spa: Poskrbeli so za lastni wellness in spa, kjer se gostje lahko telesno in duhovno prenovijo. Razvajajo se lahko v različnih notranjih, zunanjih in otroških bazenih, ki so vsi različno ogrevani, osmih različnih savnah, kot so finska, turška, infrardeča, solna votlina, frigidarij, tepidarij ipd., oziroma izbirajo v več kot 80 različnih tradicionalnih zdravilnih, lepotnih in eksotičnih tretmajih. Posebej velja izpostaviti terapije ayurvedskih in tajskih masaž ter tradicionalne kitajske terapije. Za telesno aktivnost je gostom na voljo fitnes studio z različnimi kardiovaskularnimi napravami, dvorano za aerobiko, kickbox in streching.
Nastanitev: Elegantno opremljenih 192 sob je izjemno prostornih, še posebej so priljubljene sobe s pogledom na čudovito igrišče za golf. Sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, telefon, TV, sef, mini bar, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, brezplačen dostop do interneta in kopalne plašče. Na voljo so tudi apartmaji, ki so večji in prostornejši in vam jih lahko ob vaši predhodni najavi tudi rezerviramo.
Prehrana: “Greenfield –All Inclusive” je nekaj, kar je posebnost hotela in je izvrstna kombinacija obrokov, ki organizmu omogočijo da se spočije in regenerira. Bife zajtrk in bife večerja sta zelo bogata in raznolika. Za kosilo sta na voljo dve juhi, dve glavni jedi in solate ter sladice iz bifeja. Poudarek je na zdravi pripravi hrane, kar daje hotelu še poseben pečat. Ves dan je na voljo brezplačna mineralna voda, brezalkoholne pjače, kava in čaj ter sadje. Ob večerji sta do 22. ure na voljo tudi točeno pivo in lokalno vino.

Več za vaš denar:
- veliki popusti pri najemu opreme in igrišča za golf
- brezplačno parkirišče
- »soft all inclusive«
- otroci do 6. leta bivajo v hotelu brezplačno
Bük

Bük je mesto na Madžarskem, ki upravno in regijsko sodi k regiji Tolna. Mesto je obdano z gozdovi, kar se da slutiti že po imenu, saj v slovenščini pomeni bukev.
Izjemnega pomena je mednarodno priznano golf igrišče, ki leži v osrčju gozda, obdano s sedmerimi jezeri. Igrišče je ogrevano in omogoča igranje golfa tudi v jesenskih in zimskih mesecih. Še posebej je kraj poznan po izjemnih wellness in spa storitvah, kakor tudi po bograču, papriki, madžarskih salamah in mesnih izdelkih, podobno kot je to v skorajda vseh Madžarskih krajih.
Županija Tolna leži v centru Madžarske na zahodni strani reke Danube. Glavno mesto županije je Szekszárd. Tolna pokriva površino 3703 km². Ima približno 238.400 prebivalcev.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku