Kehidakustány

Katalog Wellness 2018/2019
Legenda
01

Kehidakustány

Hotel KEHIDA TERMAL

Podrobne informacije: www.kehidatermal.hu

Hotelski kompleks leži v dolini Zala, oddaljen približno 14 km od Hévíza in 22 km od Balatona.

Lage: Hotelski kompleks leži v dolini Zala, oddaljen približno 14 km od Hévíza in 22 km od Balatona.
Hotelska ponudba: udoben hotel z wellnessom z direktnim dostopom do termalnih in drugih bazenov, recepcija, restavracija, a-la-carte restavracija, slaščičarna s teraso, frizer, parkirišče.
Wellness: velika ponudba termalnih bazenov in bazenov z tobogani z 13 zunanjimi in notranjimi bazeni. Bazeni so opremljeni z različnimi tobogani, na voljo so ležalniki, sobe za sprostitev, finska savna, aroma savna, parna kopel in infrardeča savna. Za doplačilo: Solarij, masaže, razne medicinske storitve, kozmetične storitve.
Nastanitev: Na voljo je več tipov sob v hotelskem kompleksu in pa tudi manjše počitniške hiške. Sobe so opremljene z klimatsko napravo, telefonom, televizorjem, minibarom in sefom. Hiške vsebujejo dnevno/spalni prostor, kuhinjski kotiček (štedilnik, hladilnik, avtomat za kavo, mikrovalovna pečica), TV, kopalnica, ločen WC, terasa, 1. nadstropje z dvema spalnicama, tuš/WC.
Prehrana: Bife zajtrk in bife večerja. Pri najemu počitniške hišice prav tako možnost polpenziona.
Kehidakustány

Mestece na madžarskem leži na dveh bregovih reke Zale. Vzhodni del Kehida in zahodni del Kustány sestavljata celoto mesta, imenovano Kehidakustány. Znano je predvsem po turških vpadih v 16. stoletju in toplicah Kehida Termal. Obleganje s strani Turkov je moč čutiti še danes v samem pejsažu, kar daje poseben čar temu nostalgičnemu mestecu.
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku