Mariborsko pohorje

Katalog Wellness 2018/2019
Legenda
Hotel Arena terrace

Mariborsko pohorje

Hotel ARENA

Podrobne informacije: www.hotel-arena.si

Na obronke Mariborskega Pohorja umeščen hotel nudi prijeten prostor, ki ga obkroža čudovita narava. Odmaknjen od mestnega vrveža nudi udobje v naravi. Nahaja se v neposredni bližini najdaljšega osvetljenega smučišča daleč naokoli. Od Maribora je oddaljen 10 minut vožnje z avtom, golf igrišče je v dosegu 3 km. Hotel ima neposreden dostop na smučišče, športna dvorana, trgovina in smučarske vlečnice so od hotela oddaljeni največ 500 m. Poleg smučanja pozimi je poleti na voljo pestra izbira dejavnosti, kot so tek, pohodništvo, gorsko kolesarjenje in jahanje.

Lega: Na obronke Mariborskega Pohorja umeščen hotel nudi prijeten prostor, ki ga obkroža čudovita narava. Odmaknjen od mestnega vrveža nudi udobje v naravi. Nahaja se v neposredni bližini najdaljšega osvetljenega smučišča daleč naokoli. Od Maribora je oddaljen 10 minut vožnje z avtom, golf igrišče je v dosegu 3 km. Hotel ima neposreden dostop na smučišče, športna dvorana, trgovina in smučarske vlečnice so od hotela oddaljeni največ 500 m. Poleg smučanja pozimi je poleti na voljo pestra izbira dejavnosti, kot so tek, pohodništvo, gorsko kolesarjenje in jahanje.
Hotelska ponudba: Hotel z 59 sobami je primeren za športnike, poslovneže, družine in individualne goste ter nudi sprejemno dvorano z recepcijo in barom, TV-salon, trgovino s spominki, veliko restavracijo, à la carte restavracijo, zimski vrt, veliko sončno teraso s pogledom na snežni stadion, sodobno konferenčno dvorano. Za sprostitev je na voljo wellness center z whirlpooli, savnami, sprostitvenimi sobami in fitnes centrom. Gostje imajo enkrat prost vstop v wellness & spa center Arena, prost vstop v fitnes center Arena ter prost vstop v Casino Mond.
Wellness & Spa: Harmonijo čutnega ugodja najdete v energijskem wellness centru Arena, kjer se lahko razvajate z energijsko podkrepljenimi programi, ki temeljijo na individualnem holističnem pristopu, ekoloških in organskih linijah z rastlinsko aktivnimi substancami za nego obraza in telesa. Na 400 m2 se razprostirajo velike, sodobne, svetle in prijetne savne, kot so finska savna, parna savna in kromoterapevtska savna ter toplotno-sevalna infra savna, ledena jama, ohlajevalni bazen in razni prostori za sprostitvene programe ter raznovrstna ponudba nege obraza in telesa.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sef, klimatsko napravo, TV, telefon, minibar in nekatere balkon. Superior sobe so opremljene enako, le da se nahajajo v novozgrajenem delu hotela, ponujajo nadstandardne dimenzije vzmetnic od 210 do 250 cm in imajo balkon s pogledom na Maribor ali Snežni stadion.
Prehrana: Samopostrežni zajtrk.

Več za vaš denar:
- dva otroka do 6. leta starosti gratis
- parkirno mesto
- brezplačen WiFi
Mariborsko pohorje

Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in središče Mestne občine Maribor. Je univerzitetno in metropolitsko mesto ter gospodarsko, finančno, upravno, izobraževalno, kulturno, trgovsko in turistično središče severovzhodne Slovenije. Maribor je bil Evropska prestolnica kulture leta 2012 in je Evropska prestolnica mladih 2013. Leta 2013 bo gostil evropsko mladinsko šahovsko prvenstvo.
V mestu je vrsta institucij nacionalnega pomena. Tukaj imajo sedež Univerza v Mariboru, Institut informacijskih znanosti – IZUM, Nova KBM, Zavarovalnica Maribor, SNG Maribor, Univerzitetni klinični center Maribor in Mariborska nadškofija. Prav tako imajo v mestu sedež nacionale institucije, kot so Pošta Slovenije, Slovenski podjetniški sklad, Javna agencija Republike Slovenije za energijo in Agencija za železniški promet.
Maribor je središče slovenske Štajerske in sedež Podravske regije ter vzhodne kohezijske regije. Leži na 273 m nadmorske višine, 15° 39' 12" zemljepisne dolžine in 46° 33' 39" zemljepisne širine. Maribor ima nadvse ugodno lego na križišču pomembnih evropskih poti, ob reki Dravi, med Pohorjem, Kozjakom in Slovenskimi goricami, med Dravsko dolino in Dravskim poljem.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku