Mariborsko pohorje

Katalog Wellness 2018/2019
Legenda
Bellevue vhod

Mariborsko pohorje

Hotel BELLEVUE MARIBOR

Podrobne informacije: www.hotelbellevue.si

Prijeten hotel, ki se nahaja na 1050 m nadmorske višine in ga obdaja svež gorski zrak, je le 50 m oddaljen od zgornje postaje pohorske vzpenjače in je hkrati tudi nedaleč stran od mestnega vrveža. Do Maribora, ki je oddaljen 15 km, se lahko spustite z vzpenjačo ali pa se do njega odpravite po cesti. Je idealno izhodišče za izlete v naravo za vse generacije, tako peš kot tudi s kolesom. V bližini lahko raziščite pohorski pragozd, Lovrenško, Črno in Ribniško šotno barje z jezeri, mogočne slapove Veliki in Mali Šumik in bistro Lobnico, pohajkujte med vinogradi, sadovnjaki, gozdički in uživate ob čudovitih razgledih ob panoramskih poteh. Poleg zunanjih aktivnosti vam v hotelu nudijo tudi večnamensko sobo, ki je namenjena fitnesu, izvajanju vadb ali meditaciji. Tako hotel Bellevue privablja svoje goste skozi vse leto z zanimivo in domiselno ponudbo.

Lega: Prijeten hotel, ki se nahaja na 1050 m nadmorske višine in ga obdaja svež gorski zrak, je le 50 m oddaljen od zgornje postaje pohorske vzpenjače in je hkrati tudi nedaleč stran od mestnega vrveža. Do Maribora, ki je oddaljen 15 km, se lahko spustite z vzpenjačo ali pa se do njega odpravite po cesti. Je idealno izhodišče za izlete v naravo za vse generacije, tako peš kot tudi s kolesom. V bližini lahko raziščite pohorski pragozd, Lovrenško, Črno in Ribniško šotno barje z jezeri, mogočne slapove Veliki in Mali Šumik in bistro Lobnico, pohajkujte med vinogradi, sadovnjaki, gozdički in uživate ob čudovitih razgledih ob panoramskih poteh. Poleg zunanjih aktivnosti vam v hotelu nudijo tudi večnamensko sobo, ki je namenjena fitnesu, izvajanju vadb ali meditaciji. Tako hotel Bellevue privablja svoje goste skozi vse leto z zanimivo in domiselno ponudbo.
Hotelska ponudba: Udoben hotel z 42 sobami svojim gostom nudi sprejemno dvorano z recepcijo in WiFi-jem, restavracijo, bar, trgovino s spominki, igralnico za otroke, dve dvorani za seminarje in poslovna srečanja z vso potrebno tehnično opremo, prostor za hrambo smučarske opreme ter otroško igrišče in parkirišče. Gostom so na voljo številne savne, sprostitveni bazen, zdravilne masaže in masažne kopeli, fitnes center z vrhunskimi napravami proizvajalca Precor in večnamenska soba za izvajanje različnih vadb in meditacije, wellnes center s finsko in turško savno ter ledeno jamo. Hotel privablja goste skozi vse leto z zanimivo in domiselno ponudbo.
Gostje hotela imajo na voljo neomejen vstop v wellnes center Bellevue s finsko in turško savno.
Wellness & Spa: Wellness center Bellevue nudi udobje v naravnem okolju, sprostitev ob razvajajočih tretmajih in masažah z zelišči, energijo toplih kopeli ter strokovnost terapevtov. Pestra izbira savn, kot so: turška savna, kjer vodna para v kombinaciji z eteričnimi olji blaži dihala in povečuje njihovo delovanje; ekstremna finska savna, ki pospešuje bitje srca in delovanje ledvic; kromoterapevtska finska savna, ki krepi imunski sistem, ublaži stres, ogreva telo v globino in pozitivno deluje na sklepe in mišičevje; takoj po izstopu iz savne tunel presenečenja s 63 tuši različnih temperatur; laconium, ki nudi občutek svežine in popolne sprostitve; ledena jama, ki je namenjena ekstremnemu ohlajanju telesa z ledom. Nudijo tudi masažo celega telesa s toplim oljem in vonjem gorskega cvetja, zeliščni piling, masažo z vročimi kamni, sprostitveno masažo telesa s toplim voskom ter za zaljubljence razvajanje v dvoje z romantično večerjo.
Nastanitev: Udobno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, sef, telefon, internetni priključek, kabelsko TV, minibar in nekatere balkon. Na voljo so tudi apartmaji, ki so opremljeni enako, le da imajo dnevni prostor z opremljenim kuhinjskim kotom in ločeno spalnico.
Prehrana: Bife zajtrk in bife večerja.

Več za vaš denar:
- otroci do 6. leta starosti bivajo v hotelu brezplačno
- tedenska animacija
- parkirno mesto v garaži
- brezplačni fitnes kotiček
- brezplačen WiFi

Mariborsko pohorje

Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in središče Mestne občine Maribor. Je univerzitetno in metropolitsko mesto ter gospodarsko, finančno, upravno, izobraževalno, kulturno, trgovsko in turistično središče severovzhodne Slovenije. Maribor je bil Evropska prestolnica kulture leta 2012 in je Evropska prestolnica mladih 2013. Leta 2013 bo gostil evropsko mladinsko šahovsko prvenstvo.
V mestu je vrsta institucij nacionalnega pomena. Tukaj imajo sedež Univerza v Mariboru, Institut informacijskih znanosti – IZUM, Nova KBM, Zavarovalnica Maribor, SNG Maribor, Univerzitetni klinični center Maribor in Mariborska nadškofija. Prav tako imajo v mestu sedež nacionale institucije, kot so Pošta Slovenije, Slovenski podjetniški sklad, Javna agencija Republike Slovenije za energijo in Agencija za železniški promet.
Maribor je središče slovenske Štajerske in sedež Podravske regije ter vzhodne kohezijske regije. Leži na 273 m nadmorske višine, 15° 39' 12" zemljepisne dolžine in 46° 33' 39" zemljepisne širine. Maribor ima nadvse ugodno lego na križišču pomembnih evropskih poti, ob reki Dravi, med Pohorjem, Kozjakom in Slovenskimi goricami, med Dravsko dolino in Dravskim poljem.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku