Moravske Toplice

Katalog Wellness 2018/2019
Legenda
137102 bazen

Moravske Toplice

Hotel AJDA

Podrobne informacije: www.hotelajda.com

Na skrajnem severovzhodu Slovenije v osrčju Term 3000 v Moravskih Toplicah leži hotel Ajda, ki je povezan s sosednjima hoteloma Livada Prestige in Termal ter z wellness centrom Thermalium. Ob hotelu je igrišče za golf z 18 luknjami.

Lega: Nahaja se na skrajnem severovzhodu Slovenije v osrčju Term 3000 v Moravskih Toplicah, povezan je s sosednjima hoteloma Livada Prestige in Termal ter z wellness centrom Thermalium. Ob hotelu je igrišče za golf z 18 luknjami.
Čaka vas zabaven družinski oddih. Najmlajši se bodo zabavali ob vragolijah maskote Štrka Vikija, se preizkusili na štrkastičnem poligonu in uživali na velikih napihljivih igralih. Nekoliko starejši otroci se bodo razveselili adrenalinskih trampolinov in številnih vodnih atrakcijah, ki jih nudijo v hotelu Ajda na 817 m² in v bazenskem doživljajskem kompleksu Term 3000 na kar 3127 m².
Hotelska ponudba: Hotelsko pokrito kopališče ima notranji in zunanji rekreacijski bazen, notranji in zunanji bazen s »črno« izvirsko vodo, whirlpoole in otroški bazen. Na voljo so tudi savne in fitnes. Več vodnih površin najdete v bazenskem kompleksu Term 3000, kjer vas čaka 6 notranjih bazenov v dveh nivojih in 6 zunanjih bazenov, za otroke pa ločen otroški notranji bazen. Na izbiro so pestri programi in atrakcije: divja reka, vodno-zračni ležalniki, gejzirji, slapovi, protitočno plavanje, plavalne steze, žvrkljajoče kopeli in priljubljeni cevni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. Smo omenili Aqualoop in Kamikazo? V kopališkem kompleksu so tudi savne in solarij.
Nastanitev: V hotelu je 157 klimatiziranih sob, kjer je na razpolago še brezplačen WiFi, LCD TV, minibar, večina sob ima tudi balkon.
Prehrana: V hotelski samopostrežni restavraciji bodo na svoj račun prišle brbončice, saj jih boste lahko razvajali z mednarodnimi in značilnimi prekmurskimi jedmi ter z bogatim izborom vrhunskih slovenskih ter mednarodnih vin.

Več za vaš denar:
- brezplačen WiFi v lobiju hotela in v sobah 
- prost vstop na hotelski bazen · prost vstop na bazenski kompleks Term 3000 
- prost vstop v hotelsko savno in fitnes
- brezplačna uporaba kopalnega plašča 
- brezplačno hotelsko parkirišče 
Moravske Toplice

Moravske Toplice so se iz nekdanjega kmečkega naselja spremenile v pomemben zdraviliški in turistični kraj, potem ko so leta 1960 pri iskanju nafte na 1417 metrov globine naleteli na vročo mineralno vodo z 72°C. Okoli izvira je nastal zdraviliški park Terme 3000. Na ozemlju občine se nahajajo tudi nekateri kulturnozgodovinski spomeniki, kot sta romanska rotunda v Selu in Plečnikova cerkev v Bogojini.
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku