Portorož

Katalog Wellness 2018/2019
Legenda
cd404c8605c80ebd099e166ada66303a

Portorož

Hotel MIRNA

Podrobne informacije: www.lifeclass.net

Prijeten hotel Mirna iz skupine LifeClass kraljuje na vzpetini nad portoroško promenado.

Lega: Prijeten hotel Mirna iz skupine LifeClass kraljuje na vzpetini nad portoroško promenado. Od hotelske travnate in betonske plaže Meduza s štirimi zvezdicami je oddaljen dobrih 200 m.
Hotelska ponudba: Hotel je s steklenim hodnikom povezan s kompleksom Terme & Wellness LifeClass in z Bazeni s Pramorjem. Portorož, idealno okolje za razvedrilo, aktivnosti in razvajanje, vabi medse prav vse, ki želite prijeten kratek ali daljši dopust. In prav v hotelu, ki s svojimi toplimi in svetlimi barvami izžareva toplino sonca, se boste počutili sproščeno. Še posebej prijetno bo tukaj družinam z majhnimi otroki, ki bodo svojo odvečno energijo lahko porabili na zunanjih igralih ali z razigranimi animatorji. In ti se ne bodo z otroci le zabavali, temveč jih bodo naučili tudi majhnih skrivnosti kuhanja. Prepričani smo, da vam bodo doma z veseljem pokazali, kako se pripravi »pra-piškot«.
Wellness & Spa: Bazenski kompleks z 42.000 let starim termalnim Pramorjem, ki je edinstven v tem delu Evrope, in bazenski kompleksi z morsko vodo v velikosti 1500 m² med hoteloma Riviera in Slovenija, so naravnost odlični za vodna doživetja za vas in vaše malčke. Prepustite se različnim vodnim masažam, ogrejte na sončni terasi, od koder boste imeli skoraj brezmejen pogled na Portorož, ali pa si privoščite eno izmed savn. So vaši otroci navdušeni nad kopeljo s tisočerimi barvnimi mehurčki? Vemo, da jim kaj takega radi privoščite doma, ampak tokrat jim to lahko omogočite tudi v kompleksu Terme & Wellness LifeClass. V Portorožu negujejo tudi več kot 800-letno tradicijo zdravilstva in talasoterapije, zato se predajte strokovnjakom, ki uporabljajo naravne lokalne sestavine, kot so fango, slanica in sol.
Nastanitev: V hotelu je 78 modernih in prostornih sob, idealnih za družine, in 2 sobi s pomožno kuhinjo. Opremljene so s klimatsko napravo, LCD TV in minibarom, na voljo pa je tudi brezplačen WiFi. Parkirišče proti doplačilu.
Prehrana: Gastronomski mojstri so navdušeni nad mediteranskim okoljem, kjer jim narava vsak dan daje bogate darove. Pripravili bodo čudovite samopostrežne jedi, pravšnje za vaše zdravje in dobro počutje.

Več za vaš denar:
· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah, bazenih in na plaži
· prost vstop v bazenski kompleks s termalnim Pramorjem
· prost vstop v bazenski kompleks z morsko vodo
· prost vstop na hotelsko plažo Meduza 4*
· prost vstop v fitnes, vodna aerobika, jutranja telovadba
· prost vstop v igralna salona Riviera in Grand Casino Portorož
Portorož

Slovenija (uradno Republika Slovenija) je parlamentarna republika na skrajnem jugu Srednje Evrope in na skrajnem severu Sredozemlja. Država na zahodu meji na Italijo, na severu na Avstrijo, na severovzhodu na Madžarsko, na vzhodu in jugu na Hrvaško. Glavno mesto Slovenije je Ljubljana. Uradni jezik je slovenščina, na območjih s strnjeno naseljenostjo prebivalstva italijanske oziroma madžarske narodne manjšine tudi italijanski oziroma madžarski jezik. Slovenija je razdeljena na občine. Ima površino 20.273 km². Nahaja se na stičišču alpskega, sredozemskega, panonskega in dinarskega sveta. Slovenska obala Jadranskega morja je dolga 46,6 km. Najvišji vrh je Triglav (2864 m).
Republika Slovenija je članica Organizacije združenih narodov, zveze NATO, Evropske unije in Schengenskega sporazuma.
Slovenija je gospodarsko zelo razvita država. Je najbolj razvita tranzicijska država s staro rudarsko-industrijsko tradicijo in razvitimi storitvenimi dejavnostmi. Kmetijstvo je manjšega pomena, saj je obdelanih le 12 % površja. V turizmu so pomembna obmorska letovišča (Piran, Portorož, Izola, Koper, Ankaran, Debeli rtič...), smučarska središča (Maribor, Kranjska gora, Vogel, Kanin, Rogla...) in toplice (Moravske Toplice, Maribor, Rogaška Slatina, Zreče, Mala Nedelja, Olimje,...).
Geografsko leži Slovenija v jugovzhodni Evropi na stičišču Alp, Dinarskega gorstva, Panonske nižine in Sredozemlja. Podnebje je mešanica vplivov alpskega, sredozemskega in celinskega podnebja. Polovico njene površine pokrivajo gozdovi. V severozahodnem delu države prevladujejo Alpe z najvišjim vrhom Triglavom (2864 m). V smeri proti morju se razprostira pokrajina Kras. Njen podzemeljski svet skriva najveličastnejše podzemne galerije v Evropi. Postojnska jama in Škocjanske jame, ki so jih izklesale podzemeljske vode, skrivajo lepoto kapnikov. Slednje so tudi na UNESCOvem seznamu kulturne in naravne dediščine.
Več kot polovico površine pokrivajo gozdovi - 1.076.474 ha (v Evropi imata več gozdov samo še Finska in Švedska).
V Sloveniji je po naravovarstveni zakonodaji zaščitenega približno 8 % ozemlja. Največje območje zavzema Triglavski narodni park (83.807 ha). Pestra geološka zgradba, razgibanost v reliefu (od morske gladine do 2864 m nadmorske višine) ter dejstvo, da se Slovenija razprostira na štirih biogeografskih območjih, so omogočile bogastvo rastlinskih in živalskih vrst. V Sloveniji uspeva 3000 praprotnic in semenk ter 50.000 različnih živalskih vrst. V smislu biotske raznovrstnosti je Slovenija »vroča točka« Evrope. Številni so tudi živalski in rastlinski endemiti, kjer izstopa favna kraških jam s svetovno znano človeško ribico (slednja je sicer dinarski endemit in ni omejena na slovensko ozemlje).
Podnebje v Sloveniji je alpsko, celinsko in sredozemsko.


Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku